Închide meniul

„Dacă aș fi în locul lui Edi Iordănescu, l-aș lua secund pe Adi Mutu!” Dumitru Dragomir i-a propus o variantă inedită noului selecţioner. Argumentele fostului şef de la LPF

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 14:17 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 17:41

Reclamă
„Dacă aș fi în locul lui Edi Iordănescu, l-aș lua secund pe Adi Mutu! Dumitru Dragomir i-a propus o variantă inedită noului selecţioner. Argumentele fostului şef de la LPF

Dumitru Dragomir i-a propus o variantă inedită noului selecţioner

Colaj Profimedia

Dumitru Dragomir i-a propus o variantă inedită noului selecţioner

„De muncă nu se dă la o parte. Am ajuns eu să laud Federația? Dar trebuie să fiu corect. E o alegere bună. Un antrenor tânăr, cu performanțe, cu sânge în instalație. Văd că îl critică că n-a stat la Gigi Becali. Păi, ce, să stea să-l umilească Gigi Becali? Foarte bine că a plecat! Bravo lui!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă aș fi în locul lui Iordănescu, l-aș lua secund pe Mutu. Ar da o lovitură de imagine! Dar nu știu dacă el poate face asta. La națională trebuie și un lot mare fotbalistic. Noi am evitat să facem asta în ultimul timp. Ai nevoie de un Iordănescu senior, un Pițurcă, un Mutu, iar Edi ar trebui să-l ia pe Mutu secund. Că Mutu e tânăr și trebuie să accepte”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Anghel Iordănescu, sfat important pentru fiul său. Ce i-a transmis după ce a devenit selecționerul României

Anghel Iordănescu și-a avertizat fiul, după ce acesta a devenit selecționerul României. ”Tata Puiu”, ultimul antrenor care a calificat România la un turneu final, a avut un mesaj clar pentru Edi Iordănescu.

”Nu știu și nu cunosc amănuntele pentru care Loți a renunțat și nici nu aș vrea să le comentez. În orice caz, înțeleg că strategia FRF a cuprins toate numele importante care puteau veni la echipa națională. Nume valoroase, importante, pentru fotbalul românesc.

La final s-a ajuns unde s-a ajuns. Edi trebuie să înțeleagă că o țară întreagă așteaptă o calificare la EURO 2024. Așteptați și dumneavoastră, și eu. Sunt convins că poate, are nevoie de timp și de susținere totală. Împreună cu jucătorii au această capacitate de a se califica la acest Campionat European”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și