Închide meniul
Foto

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita nu mai are scăpare! Imaginile terifiante cu aceasta au şocat o lume întreagă. Decizia autorităţilor

Reclamă

Publicat: 31 ianuarie 2022, 17:52

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita nu mai are scăpare! Imaginile terifiante cu aceasta au şocat o lume întreagă. Decizia autorităţilor

Mason Greenwood şi-a desfigurat iubita

Instagram Harriet Robson

Mason Greenwood rămâne în custodia poliției

Mason Greenwood a fost arestat și va rămâne în custodia poliției pentru investigații. Harriet Robson a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un clip video în care este plină de sânge. Ar fi fost bătută cu bestialitate de către starul celor de la United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Suspectul a fost arestat ieri și va rămâne în custodie. Anchetele sunt în desfășurare și victimei i se oferă sprijin de specialitate”, au anunțat autoritățile, potrivit mirror.co.uk.

Vezi VIDEO AICI CU IMAGINILE DURE

Şi cei de la Manchester United au reacţionat imediat şi cer ca justiţia să-şi facă treaba imediat. Imaginile ar fi fost realizate în octombrie 2021.

“Suntem la curent cu imaginile și acuzațiile care circulă pe rețelele de socializare. Nu vom face alte comentarii până când faptele vor fi stabilite. Manchester United nu tolerează violența de orice fel”, se arată în comunicatul echipei de pe Old Trafford.

Reclamă

Mason Greenwood a fost arestat, după ce a fost acuzat că şi-a desfigurat iubita

Starul lui Manchester United, Mason Greenwood, are probleme uriaşe după ce iubita sa l-a acuzat că a desfigurat-o. Acesta a fost arestat, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu iubita sa desfigurată.

Mason Greenwood a fost suspendat şi de Manchester United după ce a fost acuzat că și-a bătut iubita. Clubul englez a anunțat că jucătorul nu va reveni la antrenamente sau meciuri “până la noi ordine”. Clubul a precizat că nu este de acord cu niciun tip de violenţă, însă a adăugat că nu poate comenta cazul până la stabilirea exactă a faptelor.

Potrivit bbc.com, duminică au apărut imagini pe contul de Instagram al femeii, însă ulterior acestea au fost şterse. În fotografii tânăra putea fi văzută însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul în vârstă de 20 de ani are contract pe patru ani cu Manchester United, valabil din februarie 2021.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și