Închide meniul

CFR Cluj – FC Botoşani 1-1 | Ciprian Deac ține capul sus: ”Nu facem o tragedie!” Mesaj clar pentru colegii săi: ”Trebuie să fim aproape perfecți!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 ianuarie 2022, 22:15

Reclamă
CFR Cluj – FC Botoşani 1-1 | Ciprian Deac ține capul sus: ”Nu facem o tragedie!” Mesaj clar pentru colegii săi: ”Trebuie să fim aproape perfecți!”

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Ciprian Deac ține capul sus după CFR Cluj – FC Botoşani 1-1

”Am controlat și trebuia să dăm al doilea gol. Știam că e o echipă foarte bună. Nu trebuie să facem o tragedie. Echipa nu e la potențialul maxim. Vom arăta din ce în ce mai bine. Am avut ocazii, dar nu reușeam să marcăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

V-am obișnuit ca CFR să închidă meciul după ce dă gol. Trebuie să strângem rândurile. Îmbrăcăm tricoul campioanei. Trebuie să fim aproape perfecți”, a declarat Ciprian Deac după remiza din Gruia.

CFR Cluj – FC Botoşani 1-1 | Campioana României, pas greșit în lupta la titlu

CFR Cluj – FC Botoşani, meciul care închide etapa cu numărul 23 din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Ardelenii au deschis scorul prin Ciprian Deac, care a marcat din penalty, iar moldovenii au egalat prin Joyskim Dawa.

În urma acestei remize, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 59 de puncte. La opt puncte distanță se află FCSB, pe poziția secundă. Podiumul este completat de FC Voluntari, care are 41 de puncte.

FC Botoșani se află pe locul 4 în clasament, cu 38 de puncte. Universitatea Craiova și Farul ocupă ultimele două locuri de play-off, ambele cu 35 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și