Închide meniul

Dinamo, aproape de a mai bifa un transfer! Jucătorul care urmează să fie legitimat: „Am încheiat lista transferurilor”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 februarie 2022, 15:57

Reclamă
Dinamo, aproape de a mai bifa un transfer! Jucătorul care urmează să fie legitimat: „Am încheiat lista transferurilor

Flavius Stoican, prima reacție după FC Botoșani - Rapid 1-2

Flavius Stoican / Captură Youtube

Dinamo şi-a restructurat masiv lotul şi în această iarnă, în încercarea disperată de a evita retrogradarea în liga a doua. Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că fundașul central Baptiste Aloe urmează să semneze cu echipa din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, aproape de a mai bifa un transfer!

După ce l-a luat Azankpo, Dinamo a rezolvat și ultimul transfer al iernii. S-a înțeles cu fundașul central Baptiste Aloe, jucător care se antrena cu Dinamo deja de o săptămână. „Pe Serge Azankpo l-am semnat aseară (n.r. luni). Şi ne-am înţeles şi cu Baptiste Aloe, care va semna în cursul zilei de miercuri contractul cu Dinamo. Este un jucător valoros, care ne poate ajuta. Se pregăteşte cu echipa şi va putea fi folosit în etapa viitoare, cu FC Botoşani.

Avem nevoie de fiecare jucător în lupta pentru obiectivul nostru. Aloe a jucat câteva minute şi în meciul amical de săptămâna trecută, deci stă bine din punct de vedere fizic. Cu asta am încheiat lista transferurilor pentru această iarnă. Practic, nici nu mai avem niciun loc pe lista de Liga 1. Acum sper ca echipa să se omogenizeze cât mai rapid şi să vină şi rezultatele. De ele avem mare nevoie”, a declarat Iuliu Mureșan, conform fanatik.ro.

Aloe a fost crescut de Marseille şi a adunat 14 meciuri în Ligue 1, toate în tricoul lui OM. Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței. În 2015 s-a despărțit de Marseille, fiind împrumutat la Valenciennes. Abia în 2017 a avut loc despărţirea definitivă de Marseille, iar timp de 3 ani, până în 2020, Aloe a continuat la Valenciennes.

În 2020 a mers în Belgia, la Beerschot, iar în a doua jumătate a anului a schimbat campionatul, semnând cu Arouca, din Portugalia. Jucătorul luat de Dinamo este liber de contract din august 2021, când Arouca a renunțat la serviciile sale. În tricoul portughezilor, a adunat doar 7 partide.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și