Închide meniul
Foto

„Aşa îmi voi aduce aminte mereu de tine, dragostea mea!” Christina, în vârstă de 29 de ani şi mamă a 3 copii, a decedat după ce a fost împuşcată de mai mulţi mafioţi, în Paraguay

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 12:41 / Actualizat: 2 februarie 2022, 15:51

Reclamă
„Aşa îmi voi aduce aminte mereu de tine, dragostea mea!” Christina, în vârstă de 29 de ani şi mamă a 3 copii, a decedat după ce a fost împuşcată de mai mulţi mafioţi, în Paraguay

Christina Aranda a fost împuşcată

Instagram Christina Aranda

Christina Aranda a fost împuşcată de mai mulţi mafioţi care căutau un traficant de droguri. Soţia lui Ivan Torres a fost victima colaterală în tot acest conflict care a avut loc la un festival de muzică din Paraguay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Aranda a fost împuşcată de mafioţi

Alte 4 persoane, printre care şi traficantul de droguri urmărit de mafioţi, au fost rănite în conflictul armat. Aranda a făcut stop cardiac, deşi medicii au încercat să o resusciteze. Femeia a lăsat în urmă 3 copii, iar soţul său a fost împietrit de durere. Torres, care joacă la clubul Olimpia din prima ligă din Paraguay, a transmis un mesaj emoţionat pe reţelele de socializare.

Așa îmi voi aduce aminte mereu de tine, dragostea mea, cu acel zâmbet și inimă mare„, a postat fotbalistul pe reţelele de socializare, conform celor de la Insider.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
18:37

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

18:32

„Ferească Dumnezeu!” Mihai Stoica a dezvăluit adversarul pe care FCSB vrea să îl evite în Champions League: „Cum să îmi doresc?”

18:03

FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri!

17:52

Gigi Becali şi Mihai Rotaru vor primi o lovitură dură din partea lui Răzvan Burleanu! Decizie categorică a FRF

17:14

Decizie surprinzătoare la Rapid! Fanii au reacţionat imediat: „Ionuț Chirilă când vine?”

17:08

Aryna Sabalenka, demonstraţie de forţă în faţa Paulei Badosa la Roland Garros! Şi Elena Rybakina s-a calificat în optimi

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și