Închide meniul
Foto

Răzvan Marin se pregătește să devină tătic! Internaționalul român, ședintă foto spectaculoasă alături de soția sa însărcinată

Publicat: 2 februarie 2022, 15:25

Reclamă
Răzvan Marin se pregătește să devină tătic! Internaționalul român, ședintă foto spectaculoasă alături de soția sa însărcinată

Răzvan Marin va deveni tată în 2022

Captură Antena Sport

Răzvan Marin, ședintă foto spectaculoasă

La Răzvan Marin, 2022 vine cu cel mai frumos cadou. Va deveni tătic. Fotbalistul naţionalei aşteaptă o fetiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu să mă antrenez (n.r. – dacă se pregăteşte pentru postura de tătic). Va fi ceva nou şi, cu siguranţă, va fi cel mai dificil lucru„, a spus Răzvan Marin, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În noiembrie, Răzvan Marin a cerut-o de soţie pe iubita Crina, într-un peisaj de poveste. Acum, cei doi se pregătesc să devină părinți și au realizat o ședință foto spectaculoasă.

”Mami și Tati”, este descrierea folosită de Crina, soția lui Răzvan Marin.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by @crinnac

Și Florin Tănase s-a pozat cu soția lui însărcinată

Florin Tănase are motive de bucurie chiar și după ce a ratat, pe ultima sută de metri, transferul în Ligue 1. Atacantul de 27 de ani de la FCSB așteaptă să devină tată. Soția celui mai bun marcator al roș-albaștrilor este însărcinată și urmează să nască în scurt timp.

În ziua în care a împlinit 26 de ani, Medeea Tănase a postat o imagine impresionantă alături de internaționalul român. A fost prima făcută publică în care a arătat stadiul sarcinii.

Reclamă 4 / 0/3

Inima ta bate datorită iubirii noastre, dragostea noastră este mai puternic datorită ție. Abia așteptăm să te întâlnim„, a postat Medeea Tănase.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și