Închide meniul
EXCLUSIV

Strategia lui Edi Iordănescu. Cum își va alege secundul la echipa națională si cerința specială către conducerea FRF

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 8:06

Reclamă
Strategia lui Edi Iordănescu. Cum își va alege secundul la echipa națională si cerința specială către conducerea FRF

Accidentările i-au dat bătăi de cap lui Edi Iordănescu înaintea debutului în Nations League

Edi Iordănescu, gata de startul în Nations League / Profimediaimages

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu nu s-a decis asupra secundului. Selecționerul a decis să își aleagă diferit, față de predecesorii săi, persoana cu care va colabora. Din câte se pare, Iordănescu a făcut o listă cu mai mulți tehnicieni și va avea o discuție cu fiecare în parte pentru a vedea ce așteptări are fiecare și dacă sunt pe aceeași lungime de undă, în ceea ce privește strategia la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu vrea doi preparatori fizici

Surse din Federație susțin faptul că noul selecționer a solicitat doi preparatori fizici, spre deosebire de Mirel Rădoi care a avut doar unul. Din câte se pare, Iordănescu și-a a justificat cerința prin prima faptului că nu toți jucătorii vin în același timp, nu au jucat cu toții același număr de minute și nu se află cu toții la aceeași parametri fizici.

Ca și în cazul antrenorilor, Edi Iordănescu a făcut o listă și cu preparatorii fizici pe care îi are în vedere. Din informațiile AS.ro, selecționerul urmează să poarte discuții individuale cu fiecare, înainte de a-i face cuiva vreo ofertă să vină alături de el.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și