Închide meniul

Marius Șumudică, în pragul disperării după Karagumruk – Yeni Malatyaspor 1-0: ”Nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică în 20 de ani!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 februarie 2022, 19:33

Reclamă
Marius Șumudică, în pragul disperării după Karagumruk – Yeni Malatyaspor 1-0: ”Nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică în 20 de ani!”

Marius Şumudică, prima reacție după Karagumruk - Yeni Malatyaspor 1-0

Profimediaimages

Marius Șumudică, în pragul disperării după Karagumruk – Yeni Malatyaspor 1-0

”Noi am făcut transferuri fără să plătim vreo sumă de bani. Credeţi că e uşor să lucrezi cu o echipă unde sunt multe probleme? Nu vreau să intru în prea multe detalii. Vor fi suprize mari. Am văzut două reprize diferite. Nu am jucat bine în prima, dar am controlat jocul în a doua. Am avut o mulţime de ocazii, dar nu am reuşit să concretizăm niciuna dintre ele. Nu vreau să discut despre asta, sunt probleme administrative, ei ar trebui să le rezolve. Eu sunt antrenorul echipei, eu încerc să motivez jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa mea a încercat să demonstreze. Dacă nu ai o relaţie bună cu soţia ta, acesta e rezultatul. Noi aşteptăm ca preşedintele şi managerul să rezolve problemele. Avem jucători neplătiţi de mult timp. Nu e uşor să fii antrenor la o asemenea echipă, nu e uşor să-i motivezi. Toată lumea vine la mine, dar toată lumea trebuie să ştie care este situaţia. Preşedintele face tot ce poate. Aşa a fost în toată cariera mea de 20 de ani de antrenor, dar nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică la nicio altă echipă”, a precizat Şumudică, potrivit sondakika.com.

Marius Șumudică, reacție fermă după ce s-a spus că va pleca de la Malatyaspor

Marius Șumudică a rupt tăcerea și a spus că nu se pune problema ca să fie demis de la Malatyaspor. Șumudică i-a liniștit și pe Laurențiu Reghecampf și Mihai Iosif. Totuși, antrenorul român se poate despărți de Malatyaspor în cazul în care turcii nu își achită restanțele financiare.

Nu se pune problema să fiu demis de la Malatyaspor! Și nici să merg la Craiova, Rapid sau pe unde mai sunt “transferat”! În ultimele zile am citit și am ascultat foarte multe opinii și informații emise despre situația mea de la Malatyaspor și despre o eventuală întoarcere a mea în Liga 1. Am lăsat să curgă aceste apariții, însă acum am dorit să afle toată lumea cum stau lucrurile cu adevărat.

Cred că deja e prea mult să fiu comparat cu alți antrenori! Aș vrea să mai adaug, cu tristețe, că am citit în ultimele zile niște adevărate inepții, care din păcate am observat că numai împotriva unui antrenor român se pot îndrepta. Nu au niciun fond, nu știu de unde și până unde apar, dacă se folosesc traduceri autorizare sau “google translate”. Sunt mâhnit pentru că acestea se întâmplă unui om care a fost și este mereu deschis față de mass-media și care răspunde mereu solicitărilor de dialog.

Reclamă
Reclamă

Ca un exemplu, am citit un articol cum că “bașkanul” vrea să mă demită pe mine și pe președinte. “Bașkanul” și președintele sunt una și aceeași persoană. Nu exista două “funcții”! Îmi doresc doar ca oamenii să se documenteze bine și după aceea să scrie sau să vorbească despre Șumudică. În încheiere aș dori să rog pe toată lumea să nu mă mai compare cu alți antrenori, Laurențiu Reghecampf sau Mihai Iosif, de exemplu. Fiecare are particularitățile lui. De fapt, simt că deja e prea mult să tot fiu comparat cu alți colegi de-ai mei. Cred că performanțele lui Marius Șumudică îi dau dreptul să aibă aceasta pretenție„, a transmis Marius Șumudică prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și