Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Avantajul FCSB în fața rivalei CFR în lupta pentru titlu: ”E o cădere inexplicabilă în cele trei jocuri”

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 8:29

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Avantajul FCSB în fața rivalei CFR în lupta pentru titlu: ”E o cădere inexplicabilă în cele trei jocuri”

Avantajul FCSB în fața rivalei CFR în lupta pentru titlu

Hepta

Helmut Duckadam susține că jucătorii din Gruia nu mai au o condiție fizică precum cea din ultimii patru ani în care au câștigat titlul în Liga 1. Acesta pare a fi marele avantaj al rivalei FCSB, în lupta pentru supremație, susține legenda fotbalului nostru. Roș-albaștrii au o condiție fizică superioară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | E o cădere inexplicabilă în cele trei jocuri

”CFR are probleme fizice. A căzut clar în repriza a doua, când a existat o singură echipă, Craiova. De la CFR Cluj îi poți remarca doar pe Manea și pe Camora, care au scos de pe linia porții.

E o cădere inexplicabilă în cele trei jocuri. Să nu contezi deloc în atac, să nu mai pui presiune… CFR doar s-a apărat. În precedentele campionate, le-a ieșit, dădeau gol și se apărau, acum nu mai ține”, a declarat Helmut Duckadam, citat de digisport.ro.

Pentru CFR, acesta este al treilea meci din 2022 în care echipa este egalată pe final. S-a întâmplat în prelungirile duelului cu FCSB, dar și în minutul 81 al partidei de pe teren propriu, cu FC Botoșani.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Cristian Balaj: Există întârzieri salariale de trei luni

Preşedintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, că la gruparea clujeană sunt întârzieri salariale de trei luni.

Reclamă

“Există întârzieri salariale de trei luni. Dar eu nu veneam la echipă dacă nu aveam siguranţa că o să vină banii”, a spus Balaj, menţionând că şi Dan Petrescu i-a spus că au mai fost astfel de situaţii şi s-au rezolvat.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 19:00 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:39 Marele Premiu de Formula 2 de la Imola e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și