Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce salariu are Octavian Popescu la FCSB! I-a făcut cadou o maşină de 30.000 de euro

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 15:12

Reclamă
Gigi Becali a anunţat ce salariu are Octavian Popescu la FCSB! I-a făcut cadou o maşină de 30.000 de euro

Cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu, favoritul lui Gigi Becali

Hepta

„Lui Tavi Popescu, cu drag o să-i măresc salariul. 3000 are și nu zice omul nimic. Păi da, dar i-am cumpărat mașină acum, de 30.000! El și-a ales-o, una frumușică, simplă, nu de pește. E cuminte!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu joacă pe liber, i-a dat-o de două ori lui Coman ca s-o bage, el în alte situații o prelua direct în poartă. Coman trebuia să dea două goluri. Pe urmă i-a pasat și lui Cordea”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Diego Maradona

La finalul lunii trecute, Gigi Becali îl compara pe Octavian Popescu cu Diego Maradona, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. 60 de milioane de euro este prețul pe care patronul roș-albaștrilor îl cere pentru un transfer imediat al lui Octavian Popescu.

„Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu, care este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România, Italia și FCSB Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.

Tavi dacă acum face 30, o să cer 60 de milioane de euro. Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă

Mihai Stoica: „Octavian Popescu joacă în fața lui Gavi la Barcelona”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a avut doar cuvinte de laudă la adresa „perlei” Octavian Popescu. Oficialul clubului patronat de Gigi Becali e convins că puștiul minune al roș-albaștrilor ar face față cu brio și la FC Barcelona.

”S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi. Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și