Închide meniul

Kylian Mbappe neagă înțelegerea cu Real Madrid! Când va lua superstarul lui PSG decizia finală cu privire la transferul său. Anunțul făcut de Bild

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 9:40

Reclamă
Kylian Mbappe neagă înțelegerea cu Real Madrid! Când va lua superstarul lui PSG decizia finală cu privire la transferul său. Anunțul făcut de Bild

Kylian Mbappe neagă înțelegerea cu Real Madrid

Profimedia

Kylian Mbappe neagă înțelegerea cu Real Madrid

Kylian Mbappe a fost dat ca și transferat la Real Madrid, dar vedeta lui PSG neagă mutarea. ”Nu, decizia mea nu a fost încă luată!”, a transmis campionul mondial după victoria la scor cu Lille, scor 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii de la Bild anunță că superstarul francez va lua decizia finală după ”dubla” din UEFA Champions League, când PSG o va înfrunta chiar pe Real Madrid. Sursa citată scrie că rezultatul final va influența viitorul său.

”Galacticii” au fost aproape de a-l transfera pe Mbappe și vara trecută, dar PSG a respins oferta de 200 de milioane de euro. În decembrie, Mbappe a exclus posibilitatea de a părăsi PSG în această iarnă.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 20 goluri în 30 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Kylian Mbappe, anunțat ca și transferat la Real Madrid

Kylian Mbappe va ajunge în vară pe Santiago Bernabeu. Dezvăluirea a fost făcută de Joan Gaspart, fost președinte al Barcelonei, și apropiat al lui Florentino Perez.

Reclamă

Presa internațională a anunțat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, iar informația a fost confirmată și de Joan Gaspart, fostul președinte de la FC Barcelona. Acesta este ferm convins că mutarea se va realiza.

„Vă spun în exclusivitate, Kylian a semnat deja cu Real Madrid, sunt sigur. Îl cunosc pe Florentino Perez și sunt sigur de asta”, a declatat Joan Gaspart, citat de Radio Marca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și