Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Xavi Pascual, poveste savuroasă: ”Sper că soția mea nu va vedea asta!” Ce l-a determinat pe marele antrenor să se retragă: ”Până aici! Banii nu sunt totul în viață!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 11:10

Reclamă
Xavi Pascual, poveste savuroasă: ”Sper că soția mea nu va vedea asta!” Ce l-a determinat pe marele antrenor să se retragă: ”Până aici! Banii nu sunt totul în viață!”

Xavi Pascual, poveste savuroasă despre retragere

AS.ro LIVE

Xavi Pascual, poveste savuroasă despre retragere

Xavi Pascual s-a retras la 36 de ani. Ultimul său club a fost SD Octavio Vigo, iar marele antrenor a dezvăluit la AS.ro LIVE că situația dificilă prin care trecea soția sa, care se ocupa de creșterea celor doi copii, l-a determinat să își încheie cariera de handbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În ziua în care m-am retras… Am noroc că soția mea nu va vedea asta, sper că nu. Jucam în Vigo și traversam Spania mereu cu autocarul, erau 12 ore în fiecare zi. Nu exista pentru noi avionul. Aveam 35-36 de ani. Clubul voia să-mi reînnoiască contractul.

Am ajuns acasă, unde erau cei doi copii și soția mea. Am ajuns dimineața, pe la 08:30. Am găsit-o pe soția mea cu unul în brațe, iar celălalt de mână. A zis: ”Ia-i că nu-i mai suport!”. Atunci mi-am spus ”Până aici!”.

Îmi era bine, puteam să câștig bani, dar nu mă mai simțeam bine. E un lucru care îmi e foarte clar. Banii nu sunt totul în viață. Cine îmi cunoaște viața? Nimeni! Am viața mea, familia mea și gata”, a povestit Xavi Pascual, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Xavi Pascual, antrenorul cu cele mai multe trofee în ultimul deceniu

În vârstă de 53 de ani, Xavi Pascual este omul cu cele mai multe trofee cucerite în ultimul deceniu în Europa, cu aceeași echipă. În total, el are în palmares nu mai puțin de 61 de trofee.

Reclamă

Antrenorul catalan a fost „generalul” Barcelonei în ultimul deceniu, în ceea ce privește handbalul. A cucerit trei Ligi ale Campionilor din cele 9 din istoria Barcelonei.

Pasqual este doar al doilea antrenor care câștigă trei trofee în Liga Campionilor cu aceeași echipă, după Talant Dujshebaev.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și