Închide meniul
EXCLUSIV

Lista lui Iordănescu! Tehnicienii care ar putea ajunge secunzi la echipa națională a României

Publicat: 9 februarie 2022, 10:18 / Actualizat: 9 februarie 2022, 12:12

Reclamă
Lista lui Iordănescu! Tehnicienii care ar putea ajunge secunzi la echipa națională a României

Edi Iordănescu, convins de Anghel Iordănescu să preia naționala României

Hepta

Edi Iordănescu are cel puțin patru nume pe lista sa. Surse federale susțin că selecționerul a purtat deja discuții cu mai mulți tehnicieni. Din informațiile AS.ro, Iordănescu Jr. ar putea alege dintre Vasile Maftei, Adrian Iencsi, Mihai Teja sau Jerry Gane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul selecționer își dorește să aducă alături de el un tehnician cu care să fie compatibil, să aibă experiență și să împărtășească aceeași filosofie de joc. Din câte se pare, Iordănescu nu s-a decis încă asupra secundului, deși a purtat discuții cu cei enumerați mai sus, iar pe lista mai pot apărea surprize.

Edi Iordănescu vrea doi analiști video și doi preparatori fizici

Pe lângă secund, Edi Iordănescu mai caută și preparatori fizici, dar și analiști video. Asa cum AS.ro v-a anunțat acum ceva timp, noul selecționer le-a cerut celor din FRF doi preparatori fizici și doi analiști video. Cei din FRF i-au acceptat cererea, asta deși predecesorii săi, pe banca naționalei, aveau câte unul.

Din informațiile AS.ro, unul dintre cei doi preparatori fizic este Cristian Dragotă, de la CFR. Din câte se pare, cele două părți au ajuns la un consens, iar acesta va lucra part-time la echipa națională. Dragotă va rămâne la CFR, iar la acțiunile primei reprezentative va fi prezent la Mogoșoaia. Iordănescu urmează să se decidă, în scurt timp, și asupra celuilalt preparator fizic. Selecționerul și-ar dori să fie unul cu care a mai lucrat și îi cunoaște stilul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și