Închide meniul

Joyskim Dawa, gafă uriașă în FC U Craiova 1948 – FC Botoșani! Fundașul dorit de Gigi Becali l-a exasperat pe Marius Croitoru

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 18:19

Joyskim Dawa, gafă uriașă în FC U Craiova 1948 – FC Botoșani! Fundașul dorit de Gigi Becali l-a exasperat pe Marius Croitoru

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci disputat de FC Botoșani / Hepta

Joyskim Dawa, gafă uriașă în FC U Craiova 1948 – FC Botoșani

Joyskim Dawa a comis-o în prima repriză a meciului cu FC U Craiova 1948. Fundașul pe care Gigi Becali vrea să îl transfere la FCSB a gafat în minutul 22, la a doua reușită a oltenilor. Acesta a pasat la adversar, mingea a ajuns la Bauza, care a șutat. Pap a apărat în primă fază, dar balonul i-a revenit argentinianului, care a punctat pentru 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 25 de ani, Dawa este cotat la 550.000 de euro pe site-urile de specialitate. Fundașul a bifat 20 de apariții pentru FC Botoșani, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere o pasă decisivă.

Gigi Becali, ofertă oficială pentru Joyskim Dawa

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer pe axa Botoşani – FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat că a făcut deja o ofertă de 200.000 de euro pentru Joyskim Dawa, fundaşul de 25 de ani cotat la 550.000 de euro. Valeriu Iftime a cerut însă 800.000 de euro.

„Am oferit 200.000 de euro pentru Dawa. El a cerut 800.000, dar eu dau numai două. Iftime pe Edjouma trebuia să ceară 800.000 de euro, nu pe Dawa. Mi-a zis că are ofertă de 300.000, 400.000 de euro. L-am plimbat puțin. Zic așa ca să-l oftic pe Iftime, nu dădeam 800.000 de euro pe Edjouma.

Aș fi dat 500.000, maximum. Prețul corect al lui Dawa nu știu care ar fi, e un jucător care e sau nu e. Nu sunt atât de interesat. Dacă eram interesat, aș fi dat și 800.000 de euro”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă

Jucătorul ajuns în august 2021 la Botoşani a adunat 20 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon. El a marcat şi trei goluri, reuşind şi o pasă decisivă.

Joyskim Dawa are drum liber spre FCSB

Marius Croitoru a discutat deja cu patronul lui FC Botoșani și l-a anunțat că Dawa poate fi vândut, pentru prețul corect. „Domnul Iftime a hotarât să nu îl dea pe Dawa. Discuțiile sunt în continuare. Eu i-am spus patronului că orice jucător este de vânzare.

Edjouma este un jucător peste media campionatului. Toate datele certifică, este cel mai bun recuperator, în primii 10 la driblinguri. FCSB a luat un jucător nu bun, ci foarte bun! Este un jucător complet„, a spus antrenorul lui FC Botoșani la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și