Închide meniul

Eminem, protagonistul unui scandal monstru la finala Super Bowl! Rapper-ul a îngenuncheat pentru mișcarea antirasistă „Black Lives Matter”, deși NFL i-a interzis acest lucru

Publicat: 14 februarie 2022, 9:40

Reclamă
Eminem, protagonistul unui scandal monstru la finala Super Bowl! Rapper-ul a îngenuncheat pentru mișcarea antirasistă „Black Lives Matter, deși NFL i-a interzis acest lucru

Eminem, protagonistul unui scandal monstru la finala Super Bowl

Profimedia

Eminem, protagonistul unui scandal monstru la finala Super Bowl

Spectacolul din pauza finalei Super Bowl i-a avut ca protagonişti pe Dr Dre, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J-Blige, Snoop Dogg şi 50 Cent. Imnul SUA a fost interpetat înainte de partidă de Mickey Guyton, o cântăreaţă de country music.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul prestației, Eminem a îngenuncheat pentru mișcarea antirasistă „Black Lives Matter”, în ciuda faptului că NFL i-ar fi interzis acest lucru, potrivit CNN.

Mișcarea antirasistă a marcat fotbalul american, după ce a fost folosită ca protest de Colin Kaepernick, fostul jucător de la San Francisco 49ers, pentru a atrage atenția asupra brutalității poliției din SUA, dar și a inegalității rasiale.

Cunoscut drept un activist pentru drepturile civile, fundașul a îngenuncheat în timpul imnului de la finala Super Bowl din 2016 și a strânit reacții din partea suporterilor și a oamenilor politici, printre care se numără și Donald Trump, fostul președinte al Americii.

Los Angeles Rams a câştigat ediţia cu numărul 56 a Super Bowl! Atmosferă electrizantă în fața a 70.000 de suporteri

Echipa Los Angeles Rams a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 56 a Super Bowl, după ce a învins, cu scorul de 23-20, echipa Cincinnati Bengals.

Reclamă

Partida a avut loc în faţa a 70.000 de spectatori (7.000 de dolari cel mai ieftin bilet, un record), pe Stadionul SoFi din Los Angles, o arenă nouă, inaugurată în 2020, fiind pentru a doua oară când o echipă joacă Super Bowl pe teren propriu. Şi tot pentru a doua oară când trofeul este câştigat de echipa gazdă, după Tampa Bay Buccaneers, în 2021.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și