Închide meniul
Foto

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost la nunta anului. Afaceristul a dansat pe mese cu Loredana și a avut parte de o surpriză de proporții în „raiul milionarilor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 13:39 / Actualizat: 14 februarie 2022, 17:26

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost la nunta anului. Afaceristul a dansat pe mese cu Loredana și a avut parte de o surpriză de proporții în „raiul milionarilor”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, la nunta anului

Colaj Instagram

Omul de afaceri nu a lipsit de la nunta milionarului Cristian Burci cu Elena Voinea. S-a întâlnit acolo cu unul dintre cei mai buni antrenori români, Cosmin Olăroiu, dar și cu mai multe personalități din România. Atmosfera a fost întreținută de Loredana Groza, Adrian Copilul Minune și de Andra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a dansat pe mese cu Loredana

Valentina Pelinel a și postat o imagine alături de Cristi Borcea, într-un decor de vis. „Nopți de neuitat”, a fost mesajul pe care l-a transmis pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Fostul acționar majoritar al echipei din Ștefan cel Mare s-a simțit extraordinar și s-a descătușat. Potrivit libertatea.ro, Borcea a ajutat-o pe Loredana să urce pe mese, după care a dansat lângă ea. Momentul a fost surprins într-o imagine care a devenit virală. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Reclamă

Borcea a avut parte și de o surpriză de proporții. La eveniment a dat nas în nas cu Laura Dincă, cea care a fost la un pas să se căsătorească cu fostul soț al Valentinei Pelinel. Fotomodelul a postat, pe rețelele sociale, imagini de la nunta anului. A făcut o poză chiar din același loc în care s-au fotografiat Borcea și Pelinel.

Citeşte şi: Finalul stării de alertă, după 2 ani. Ce schimbări se pregătesc în România

Laura Dincă încearcă să treacă peste despărțirea de Boureanu, cel care și-a găsit acum fericirea în brațele româncei comparate cu Monica Bellucci. Noua lui iubită are 24 de ani, cu 26 mai puțin decât el.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu, într-o relație cu Cristina Belciu

Boureanu a fost la un pas să se căsătorească cu Laura Dincă, cea care a pus capăt relației chiar înainte de a ajunge la altar. Omul de afaceri speră să aibă mai mult succes cu tânăra originară din Moinești și care este actriță. Aceasta are și un blog de modă și peste 37.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Până acum, cei doi nu au comentat zvonurile despre relația lor. Boureanu și Belciu au decis însă să pună capăt speculațiilor și au oferit primele declarații de cuplu. Nu țin cont de părerile celor care îi critică pentru diferența de vârstă dintre ei.

Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, potrivit viva.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşit flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și