Închide meniul

Bănel Nicoliţă a dat o adevărată lovitură! Un dublu campion al României a semnat și a debutat pentru CS Făurei

Publicat: 14 februarie 2022, 15:40

Reclamă
Bănel Nicoliţă a dat o adevărată lovitură! Un dublu campion al României a semnat și a debutat pentru CS Făurei

Bănel Nicoliţă a dat o adevărată lovitură la CS Făurei

Captură Youtube

Bănel Nicoliţă a dat o adevărată lovitură la CS Făurei

CS Făurei luptă pentru salvarea de la retrogradare în Seria 2 a Ligii a 3-a, iar Bănel Nicoliță a reușit o adevărată lovitură. Cristi Bud a refuzat oferta celor de la CSM Fetești și a semnat cu echipa fostului stelist, potrivit liga2.prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublul campion cu CFR Cluj a debutat în amicalul jucat celor de la CS Făurei cu CSM Râmnicu Sărat, pierdut cu 0-3. Acesta a stat timp de jumătate de an pe bară, după ce a rămas fără contract după despărțirea de Dunărea Călărași.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit suma pe care a investit-o la Făurei

Bănel Nicoliţă este exemplul omului care nu a uitat de unde a plecat. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit ce sumă a investit în echipa de fotbal CS Făurei. Acum, el este investitor, manager şi jucător.

„Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. 

Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam”, a spus Nicoliţă, pentru TelekomSport.

Reclamă

El a fost aproape de a renunţa la proiect, dar autorităţile din oraşul natal i-au promis sprijin. Astfel, el a rămas la echipa care se află pe locul 8 al seriei 2 din Liga 3.

Bănel Nicoliţă a fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, în generaţia roş-albaştrilor care a fost la câteva minute de finala Cupei UEFA. Alături de Steaua, el a câştigat două titluri de campion al României, o Cupă şi o Supercupă a României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și