Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Beatrice Huștiu a scris istorie la Olimpiada de iarnă! Povestea celei mai tinere sportive care a reprezentat România la JO! Ce s-a întâmplat cu costumul pe care l-a purtat

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 13:03

Reclamă
Beatrice Huștiu a scris istorie la Olimpiada de iarnă! Povestea celei mai tinere sportive care a reprezentat România la JO! Ce s-a întâmplat cu costumul pe care l-a purtat

Beatrice Huștiu, îmbrăcată cu costumul pe care l-a purtat la Jocurile Olimpice de iarnă

AntenaSport

Invitată la AS.ro LIVE, Beatrice Huștiu a dezvăluit că echipamentul cu care a participat la Olimpiada de iarnă i l-a făcut mama sa. Ulterior a pierdut urma echipamentului, după ce i l-a făcut cadou unei doamne. Tot mama sa a fost și cea care i-a făcut coregrafia pentru Jocurile Olimpice de la Grenoble.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu aveam coregraf, mama mergea cu mine peste tot, iar când a văzut că am talent, a învățat de la antrenorii străini. Ea îmi alegea muzica și tot, făceam acasă, pe muzică. Nu auzisem noi de coregraf. Mama mi-a făcut costumul, muzica. A fost genială.

Mi-a făcut un costum popular de ciocârlia, a luat o față de masă cu model. Din asta mi-a făcut rochița, a mai luat un material roșu, iar dintr-o ie mi-a făcut mânecile. Așa mi-a făcut program special de demonstrație. Am făcut furori la Olimpiadă”, a dezvăluit Beatrice Huștiu la AS.ro LIVE.

Beatrice Huștiu a cedat costumul de la Jocurile Olimpice

Beatrice Huștiu nu mai știe nimic de echipamentul pe care l-a purtat la Jocurile Olimpice de la Grenoble. Fosta patinatoare a povestit cum ”a pierdut” costumul lucrat manual de mama sa.

Echipamentul nu s-a pierdut. Dar, când te crești singur, mai faci greșeli. Eram studentă, eram la București. A bătut la ușă o doamnă mai ciocolatie, dacă am haine vechi de dat. Eu am dat ce aveam pe acolo. Din păcate, am dat și costumul făcut de mama.

Reclamă

De atunci nu mai știu nimic de el. Îmi pare rău. Era făcut cu mâna de mama, pentru că noi nu aveam mașină de cusut. Paietele le lua din Cehoslovacia și le făcea cu mâna”, a povestit Beatrice Huștiu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și