Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, cu cărțile pe față! Ce a discutat cu Rădoi și Contra: ”Trei ore am stat cu Mirel!” Mesaj clar pentru jucătorii naționalei: ”Să fim conștienți că reprezentăm românii și România!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 februarie 2022, 16:01

Edi Iordănescu, cu cărțile pe față! Ce a discutat cu Rădoi și Contra: ”Trei ore am stat cu Mirel!” Mesaj clar pentru jucătorii naționalei: ”Să fim conștienți că reprezentăm românii și România!”

Edi Iordănescu a vorbit despre posibilitatea ca rareş Ilie să săf chemat la naţionala mare

AntenaSport

Edi Iordănescu a stat nu mai puțin de trei ore cu Mirel Rădoi. Cu Cosmin Contra a vorbit la telefon, acesta fiind în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre prioritățile pe care le-am făcut atunci când am semnat cu echipa națională au fost să port discuții cu Mirel și cu Cosmin. Știam că amândoi sunt dispuși, sunt disponibili. Știam că simt foarte mult pentru echipa națională și sunt atașați de echipa națională, suntem și foarte apropiați, ca și generație.

I-am apelat, pe Mirel l-am invitat aici, unde a fost casa lui, foarte mult timp, a fost o întâlnire așa, un pic. Eu am fost gazdă și el invitatul. Când l-am apelat mi-a arătat disponibilitate totală, l-am invitat la o cafea de o ora și s-a prelungit la vreo trei ore”, a dezvăluit Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru jucătorii echipei naționale

Edi Iordănescu a dezvăluit ce a vorbit cu cei doi selecționeri. Selecționerul a enumerat și o serie de cerințe pe care le are la jucătorii care vor fi convocați.

Au fost amândoi extrem de profunzi, cu Cosmin am vorbit prin telefon. Acesta este angrenat cu succes într-o competiție importantă în Arabia Saudita. Am vorbit, nominal, și despre jucători, lucruri care sunt sigur că vor ajuta. Și ei au mizat foarte mult pe lucruri pe care voi miza și eu. Pe mentalitate, pe atitudine, pe stare de spirit, pe unificarea grupului.

Reclamă

Să nu mai venim și să acceptăm o înfrângere atât de ușor, să ne urcăm în avion și să plecăm la club. Trebuie să arătăm că ne pasă, să suferim, să fim conștienți că reprezentăm românii și România. Să reînviem spiritul ăla de patriotism. Nu sunt clișee, cred în lucrurile astea. Doar dacă simți cu adevărat ceea ce trebuie, atunci ești dispus să dai ceea ce trebuie pe teren”, a mai spus Edi Iordănescu, într-un interviu acordat AntenaSport.

Interviu Edi Iordănescu – miercuri, ora 10:30, pe www.as.ro/live

Interviul cu Edi Iordănescu va fi difuzat miercuri, de la 10:30, în cadrul unei ediții speciale AS.ro LIVE, pe www.as.ro/live. Emisiunea va putea fi urmărită și pe toate platformele de socializare AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și