Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf le ameninţă pe CFR Cluj şi FCSB înaintea playoff-ului: „Am rămas datori la acest capitol!” Întrebarea care l-a enervat: „Uite că nu îţi răspund! E bine?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2022, 14:09

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf le ameninţă pe CFR Cluj şi FCSB înaintea playoff-ului: „Am rămas datori la acest capitol! Întrebarea care l-a enervat: „Uite că nu îţi răspund! E bine?!

Laurențiu Reghecampf vrea titlul cu Universitatea Craiova, la anul

Hepta

Laurenţiu Reghecampf vrea 3 puncte în partida cu Clinceni pentru a face încă un pas spre playoff. Reghecampf visează din nou la duelurile cu CFR Cluj şi FCSB, pe care vrea să le încurce în lupta nebună pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, mesaj războinic pentru CFR Cluj şi FCSB

Este clar că mergem la Giurgiu (n.r. – acolo se joacă meciul cu Academica Clinceni) să câştigăm cele 3 puncte. Ştim de situaţia de la Clinceni. Trebuie să intrăm în playoff, să încercăm să câştigăm împotriva echipele mari pentru că am rămas datori la acest capitol. Nu am reuşit să câştigăm meciurile importante. Cred că avem destulă valoare în sânul echipei noastre şi ne putem impune şi în faţa echipelor mari. Indiferent de problemele adversarilor, noi ne gândim să ne câştigăm cele 3 puncte„, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf s-a enervat când a fost întrebat de Mike Cestor

Laurenţiu Reghecampf s-a enervat în momentul în care a fost întrebat de posibila venire a lui Mike Cestor. Mihai Rotaru a confirmat faptul că există un interes pentru fostul fundaş de la CFR Cluj.

Nu este domeniul meu transferurile, nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc despre transferuri. Mi-ai pus o întrebare dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă îmi doresc să îl antrenez. Uite că nu îţi răspund? E bine? Dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul, atunci când se va realiza o săîţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu„, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Mike Cestor a plecat de la CFR Cluj. Mesajul campioanei pentru fundaşul de 29 de ani

Mike Cestor este unul dintre jucătorii care au plecat în această iarnă de la CFR Cluj. Fundaşul de 29 de ani mai avea contract până în vară cu campioana, însă a preferat să plece încă din această iarnă. Mike Cestor a fost unul dintre jucătorii pe care pus ochii şi Gigi Becali. De asemenea, şi Universitatea Craiova s-a arătat interesată de serviciile lui Cestor.

Reclamă

Mulțumim, Mike Cestor! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mike Cestor au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului. Sosit în Gruia în vara anului 2019, fundașul francez a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru! Multă baftă, Mike!”, a fost mesajul clujenilor la despărțire, pe contul de Facebook al clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și