Închide meniul
LIVE TEXT

CS Mioveni – FCSB 1-1. Roş-albaştrii s-au încurcat pe terenul nou-promovatei. Golul lui Edjouma a adus un singur punct trupei lui Toni Petrea. Pas greşit în lupta pentru titlu!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2022, 19:50 / Actualizat: 19 februarie 2022, 21:52

CS Mioveni – FCSB 1-1. Roş-albaştrii s-au încurcat pe terenul nou-promovatei. Golul lui Edjouma a adus un singur punct trupei lui Toni Petrea. Pas greşit în lupta pentru titlu!

Malcom Edjouma, mijlocașul de la FCSB

Facbook FCSB

LIVE TEXT CS Mioveni – FCSB 1-1

Min. 90: Final de meci. FCSB a terminat la egalitate confruntarea cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 82: Ratare uriaşă a lui CS Mioveni. Popescu a intervenit uluitor la execuţia lui Florin Tănase. Un fundaş al gazdelor a respins de pe linia porţii!

Min. 77: Raicea a primit cartonaş galben pentru un fault dur la Octavian Popescu. Pe reluări s-a văzut că jucătorul Mioveniului putea primi direct cartonaş roşu.

Min. 45+1: GOOOLLL CS Mioveni! Ionuţ Balaur a restabilit egalitatea în ultimele secunde ale primei reprize. A profitat de gafele din defensiva lui Toni Petrea şi a înscris din 4 metri!

Min. 37: Ocazie uriaşă a lui CS Mioveni. După un corner, mingea ajunge la Garutti, care o trimite cu genunchiul în transversală. Vlad reţine, cu mari emoţii.

Reclamă

Min. 7: GOOOLLL FCSB! Malcom Edjouma a marcat din apropiere, cu capul. A înscris primul său gol după transferul la echipa lui Gigi Becali.

Min. 1:  A început meciul dintre Mioveni şi FCSB.

CS Mioveni: Popescu – Garutti, Iacob, Balaur – Rădescu, Dumitriu, Vereș, Burnea – Dat, Rusu, Buziuc
Rezerve: Sima, Șerbănică, Panait, Sanoh, Raicea, Coșereanu, Mitrea, Blănaru, Tomczyk

Reclamă 4 / 0/3

FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Cristea, Șerban – Olaru, Edjouma, Tănase – Cordea, Ianis Stoica, Octavian Popescu
Rezerve: Târnovanu, Miron, Șut, Dumiter, Burlacu, Gheorghe, Popescu, Perianu, Oaidă

Ilie Poenaru mizează pe FCSB în lupta la titlu

Ilie Poenaru e impresionat de forma arătată de FCSB în acest sezon. Antrenorul care a negociat cu Gigi Becali vara trecută crede că momentul excelent traversat de roș-albaștri poate fi decisiv în lupta la titlu.

„FCSB trece printr-o perioadă bună. CFR Cluj, în acest moment, e cea mai echilibrată și matură echipă, știe să joace meciurile cu miză, dar nu se află în cel mai bun moment. Păstrează prima șansă, dar eu încep să spun că FCSB se apropie tare din spate și au o șansă foarte, foarte mare. Chiar nu mai e distanță mare între cele două. Îmi place în momentul ăsta cum arată FCSB”, a spus Toni Petrea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și