Închide meniul

CS Mioveni – FCSB. Motivul pentru care Claudiu Keșeru a fost scos din lot: „Asta mi-a comunicat!”. Toni Petrea a recunoscut ce i-a transmis Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 20:44

CS Mioveni – FCSB. Motivul pentru care Claudiu Keșeru a fost scos din lot: „Asta mi-a comunicat!. Toni Petrea a recunoscut ce i-a transmis Gigi Becali

Claudiu Keşeru (35 de ani) l-a convins pe Gigi Becali să îi ofere o nouă şansă

Profimedia

Claudiu Keşeru (35 de ani) a fost scos din nou din lotul FCSB-ului, la meciul cu CS Mioveni, din etapa a 27-a din Liga 1. Toni Petrea a dezvăluit că decizia respectivă n-a fost luată de el, ci de către patronul clubului, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a scos încă o dată din lot-ul FCSB-ului pe Claudiu Keșeru. Atacantul de 35 de ani nu se află nici măcar pe bancă la partida cu CS Mioveni, iar motivul a fost dezvăluit de Toni Petrea, înainte de startul meciului.

 

CS Mioveni – FCSB. Toni Petrea a recunoscut că Gigi Becali l-a scos din lot pe Claudiu Keşeru

Tehnicianul FCSB-ului a recunoscut că decizia respectivă nu i-a aparținut lui, ci a fost luată de Gigi Becali:

„Keșeru, ce să zic? Conducerea clubului mi-a comunicat că, cel puțin pentru moment, nu mă bazez pe el și cam atât. N-aș vrea să comentez altceva.”, a declarat Toni Petrea, înaintea meciului, pentru digisport.ro.

Reclamă

Toni Petrea a explicat și motivul absenței lui Radunovic. Fundașul muntenegrean nu se simte bine și, deși n-a fost testat pozitiv la Covid-19, a fost lăsat în afara lotului:

„Radunovic a acuzat ceva probleme medicale, cam aceleași simptome pe care le-a avut Coman. Ieri a făcut un test, la COVID-19 e negativ, dar nu se simte foarte bine și a trebuit să nu-l luăm în lot.”, a mai explicat Toni Petrea.

CS Mioveni – FCSB. Keşeru, lăsat din nou în afara lotului

Keşeru s-a aflat în aceeaşi situaţie şi în urmă cu 2 etape, când Gigi Becali l-a scos din lot la meciul cu Academica Clinceni, câştigat de clubul din Berceni cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

În schimb, la meciul cu Chindia Târgoviște, din runda precedentă, Keșeru a început ca rezervă, fiind aruncat în luptă în repriza secundă. Fostul vârf al lui Ludogorets a oferit pasa decisivă la golul victoriei marcat de Valentin Gheorghe. Totuși, se pare că nu a fost de ajuns ca să îşi asigure locul în lot la duelul cu CS Mioveni.

Claudiu Keşeru şi Gigi Becali au avut un schimb indirect de replici în ultima perioadă, iar finanţatorul FCSB-ului se pare că nu l-a iertat pe atacantul cu 13 goluri pentru echipa naţională.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și