Închide meniul

Jose Mourinho a făcut scandal și a fost eliminat în prelungirile meciului Roma – Verona 2-2! Ce i-a spus antrenorului advers, în drum spre vestiare + Prima reacție a portughezului

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 11:20

Reclamă
Jose Mourinho a făcut scandal și a fost eliminat în prelungirile meciului Roma – Verona 2-2! Ce i-a spus antrenorului advers, în drum spre vestiare + Prima reacție a portughezului

Jose Mourinho, eliminat în AS Roma - Verona 2-2

Profimedia

Jose Mourinho a criticat aspru deciziile de arbitraj din meciul AS Roma – Verona 2-2, din campionatul Italiei. Antrenorul gazdelor a răbufnit în prelungirile partidei de pe Olimpico, acuzând faptul că arbitrul central Luca Pairetto a luat mai multe decizii împotriva echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roma a fost condusă cu 2-0 la pauză, dar a reușit să revină în repriza secundă.

Jose Mourinho, criză de nervi la finalul meciului AS Roma – Verona 2-2. Ce i-a spus antrenorului advers

“The Special One” a comentat la adresa arbitrajului pe tot parcursul partidei, iar în prelungiri a făcut un semn ironic, ca și când ar fi vorbit la telefon. Centralul Pairetto a venit la margine și l-a eliminat. 

Tehnicianul lusitan s-a enervat la culme și a vrut să-l confrunte, dar a fost oprit de oamenii de pe bancă. 

Mourinho s-a dus apoi la antrenorul Veronei, Igor Tudor, căruia i-a spus câteva cuvinte rapide, de neînțeles pe transmisia live. La finalul meciului, tehnicianul oaspeților a dezvăluit că “The Special One” l-a felicitat pentru rezultatul înregistrat.

Reclamă

“M-a felicitat pentru rezultatul echipei. Pentru mine înseamnă mult acest lucru.”, a spus Igor Tudor.

Prima reacție a lui Jose Mourinho, după ce a fost eliminat în AS Roma – Verona 2-2

Extrem de supărat, Jose Mourinho nu s-a mai prezentat la interviul de după meci și a plecat direct acasă.

Mai târziu, portughezul a publicat o postare pe contul de Instagram, prin care a încercat să facă un scurt rezumat al serii de pe Olimpico.

Reclamă 4 / 0/3

Mourinho a scris că îi iubește pe fanii Romei și că a fost mai bine că a ales să plece acasă decât să discute cu presa, la finalul meciului.

Roma a ajuns la 3 egaluri consecutive în Serie A și tremură în contextul calificării în cupele europene. Trupa lui Mourinho se află la un punct sub rivala din oraș, Lazio, care încă n-a jucat în această etapă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și