Închide meniul
Foto

Cum arată acum femeia care a fost la un pas să-i bage la închisoare pe Karim Benzema și Franck Ribery. Ce a ajuns să facă

Reclamă

Publicat: 20 februarie 2022, 16:35

Cum arată acum femeia care a fost la un pas să-i bage la închisoare pe Karim Benzema și Franck Ribery. Ce a ajuns să facă

Zahia Dehar a fost în centrul unui scandal uriaș

Instagram / Zahia Dehar

Zahia era minoră atunci când s-a aflat în presa internațională că a întreținut relații sexuale cu celebrii fotbaliști Karim Benzema și Franck Ribery.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi internaționali francezi au ajuns în sala de judecată, însă au scăpat de toate acuzațiile în momentul în care tânăra prostituată și-a recunoscut faptele.

Ce face acum Zahia Dehar, femeia care a fost aproape să-i bage la închisoare pe Karim Benzema și Franck Ribery

Cu Benzema s-a întâmplat în 2008, pe vremea când Zahia avea numai 16 ani, iar cu Ribery un an mai târziu, la ziua de naștere a fostului atacant de bandă de la Bayern Munchen. 

Benzema și Ribery au recunoscut judecătorilor că nu știau că Zahia Dehar era minoră la momentul respectiv și, în cele din urmă, au fost achitați de Tribunalul din Paris.

Cu ce se ocupă acum Zahia Dehar. A colaborat cu Karl Lagerfeld

Procesul respectiv a reprezentat rampa de lansare în lumea celebrității pentru Zahia.

Reclamă

Ulterior, tânăra a pozat în reviste pentru bărbați, iar mai târziu și-a lansat propria linie de lenjerie intimă. Zahia a devenit model și a colaborat inclusiv cu celebrul designer Karl Lagerfeld.

Fashion-ul nu a fost însă singurul domeniu care a interesat-o pe femeia de 29 de ani. Zahia și-a încercat norocul și în cinematografie. Aceasta a apărut în filme precum “Easy Woman” și “Josephine, Pregnant and Beautiful”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și