Închide meniul

CFR Cluj – Rapid 2-1 | „Numai din cauza noastră nu am ajuns în play-off”. Alex Ioniță le-a mulțumit celor 1000 de fani care au făcut deplasarea în Gruia: „Cine nu și-ar dori să fie la Rapid?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 22:22

Reclamă
CFR Cluj – Rapid 2-1 | „Numai din cauza noastră nu am ajuns în play-off. Alex Ioniță le-a mulțumit celor 1000 de fani care au făcut deplasarea în Gruia: „Cine nu și-ar dori să fie la Rapid?

Alex Ioniță şi-a făcut junioratul la Rapid

Facebook FC Rapid 1923

Ioniță a fost unul dintre remarcații Rapidului. Intrat la pauză, mijlocașul de 27 de ani a avut o șansă uriașă de a marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniță, prima reacție după CFR Cluj – Rapid 2-1

Ioniță a dorit să le mulțumească celor aproximativ 1000 de fani care au făcut deplasarea și au făcut show în Gruia.

Clar am jucat mult mai bine repriza a doua, ne pare rău că s-a anulat acel gol pe final. Meritam cel puțin un punct. Nu îmi pot explica de ce am luat atât de ușor acel gol. Sperăm să câștigăm meciul următor, anul acesta nu am câștigat niciunul, deja devine o problemă.

Nu era obiectivul nostru calificarea în play-off, dar eu zic că meritam să fim acolo. Numai din cauza noastră nu am ajuns în play-off. Asta e viața, noi trebuie să fim cu capul sus. Cine nu și-ar dori să fie la Rapid în acest moment? Avem o galerie incredibilă și le mulțumim foarte mult„, a declarat Alex Ioniță după CFR Cluj – Rapid 2-1.

Graovac a deschis scorul chiar înainte de pauză, în minutul 43. În repriza secundă, giuleștenii au forțat egalarea și au trecut la conducerea jocului. Junior Morais a făcut 1-1, în minutul 69, din pasa lui Rareș Ilie. Și mijlocașul central putea marca la faza următoare. Oaspeții au fost însă „taxați” de Ciprian Deac, chiar înante de final. Veteranul CFR-ului a marcat și a stabilit rezultatul final în minutul 84.

Reclamă

Cu acest succes, CFR Cluj a acumulat 64 de puncte. Are cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FCSB, care tocmai s-a încurcat cu CS Mioveni, scor 1-1. Rapid a rămas cu 36 de puncte, cu 6 mai puțin decât Farul. Șapte meciuri la rând fără victorie au jucătorii lui Mihai Iosif.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și