Închide meniul

Domenec Torrent, anunț clar după ce Olimpiu Moruțan a fost scos din lotul lui Galatasaray! Ce a spus antrenorul după ce mijlocașul a amenințat că pleacă

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 8:51

Reclamă
Domenec Torrent, anunț clar după ce Olimpiu Moruțan a fost scos din lotul lui Galatasaray! Ce a spus antrenorul după ce mijlocașul a amenințat că pleacă

Olimpiu Moruțan nu s-a impus la Galatasaray

Olimpiu Moruțan e mijlocașul lui Galatasaray / Profimedia

Domenec Torrent, anunț clar după ce Olimpiu Moruțan a fost scos din lotul lui Galatasaray

Galatasaray a câștigat în mod dramatic meciul din deplasare cu Goztepe din etapa a 26-a, scor 3-2. Alex Cicâldău a jucat din minutul 61 pentru Galatasaray. Condusă cu 1-2 în ultimele trei minute regulamentare, Galatasaray a întors scorul prin veteranul Bafetimbi Gomis, care a înscris de două ori din penalty, în minutele 87 și 90+9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, Domenec Torrent a vorbit și despre motivul pentru care Olimpiu Moruțan a fost scos din lot. Antrenorul grupării ”Cim Bom” a explicat că motivele tactice l-au determinat să ia această decizie. Nici vedeta Arda Turan nu a prins lotul pentru meci.

„Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință„, a declarat Domenec Torrent, potrivit T24.

Olimpiu Moruțan, ”taxat” de Galatasaray după ce a amenințat că pleacă

Olimpiu Mouruțan și-a aflat ”pedeapsa” după ce a amenințat că pleacă la vară. Pasquale Sensibile, noul director sportiv al grupării ”Cim Bom”, vrea să renunțe la mijlocaș, potrivit fotospor.com.

Moruțan a fost scos deja din lot pentru meciul cu Goztepe, iar conducerea îi caută o nouă echipă. Cehia, Rusia sau Polonia sunt posibile destinații pentru acesta, scrie sursa citată.

Reclamă

Pogon Szczecin, liderul Poloniei, ar fi favorită să îl aducă pe mijlocașul cotat la 5 milioane de euro. În Ekstraklasa, Moruțan ar avea meciuri de foc cu Rakow, echipa lui Deian Sorescu și Bogdan Racovițan, dar și Cracovia, unde căpitan este Sergiu Hanca.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și