Închide meniul
Foto

Anunţ şoc în Italia! Francesco Totti divorţează de Ilary Blasi, după o căsnicie de 17 ani. Noua iubită a avut o relaţie cu un fost manager de la Lazio

Reclamă

Publicat: 22 februarie 2022, 22:13

Anunţ şoc în Italia! Francesco Totti divorţează de Ilary Blasi, după o căsnicie de 17 ani. Noua iubită a avut o relaţie cu un fost manager de la Lazio

Francesco Totti ar divorţa de Ilary Blasi

Hepta

Jurnaliştii de la Repubblica susţin că legenda Romei, Francesco Totti, va divorţa de la Ilary Blasi pentru a continua relaţia pe care o are cu Noemi Bocchi (34 de ani). Conform sursei citate, cei doi au făst văzuţi în public la meciul dintre Roma şi Genoa, terminat la egalitate: 0-0. Totuşi, cei doi nu au stat unul lângă altul. Noemi Brocchi a stat la două rânduri în spatele fostul mare jucător al Romei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesco Totti ar divorţa de Ilary Blasi

Noemi Bocchi are şi ea un doi copii dintr-o relaţie pe care a avut-o cu un fost manager de la o echipă de juniori de la Lazio. Totti şi Noemi Brocchi ar avea o relaţie de câteva luni.

Totti a jucat în întreaga sa carieră la AS Roma, din 1993 până în 2017. A jucat în total 785 de meciuri și a înscris 307 goluri. În cariera sa a cucerit șapte trofee, dintre care un titlu în Serie A și un campionat mondial (în 2006).

Francesco Totti, probleme cu soţia din cauza unei pisici

Francesco Totti s-a retras din activitate, dar fostul atacant al Romei a recunoscut că a fost aproape să se despartă de soția sa, Ilary Blasi, din cauza unei pisici fără păr.

„Soţia mea a cumpărat o pisică fără păr şi i-a pus numele Donna Paola. Este un animal foarte afectuos și doarme în pat, lângă picioarele noastre. În ciuda faptului că este o pisică blândă, aproape că ne-am despărțit din cauza ei. 

Reclamă

Ilary și-a dorit o pisică cu orice preţ şi eu insistam că nu ne trebuie să avem așa ceva. Într-o zi, ea a adus-o acasă, pentru că ia toate decizile în familie. Nu am vorbit câteva zile, dar până la urmă m-am îndrăgostit şi eu de pisică”, a dezvăluit Totti.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și