Închide meniul

Cosmin Olăroiu a dus-o pe Al Sharjah în finala President Cup, după o victorie dramatică, cu două goluri marcate în minutele 90 şi 90+2. Record uriaş pentru antrenorul român

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2022, 0:34 / Actualizat: 23 februarie 2022, 2:22

Cosmin Olăroiu a dus-o pe Al Sharjah în finala President Cup, după o victorie dramatică, cu două goluri marcate în minutele 90 şi 90+2. Record uriaş pentru antrenorul român

Cosmin Olăroiu, record uriaş la Al Sharjah

Profimedia

Cosmin Olăroiu a stabilit un record incredibil în fotbalul arab. A ajuns la 16 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu a dus-o pe Al Sharjah în finala President Cup

Cu Al Wasl, Olăroiu a trecut prin emoţii uriaşe. Condusă cu 2-0, dar şi cu un penalty ratat, Al Sharjah a întors rezultatul în ultimele 15 minute. Pentru Al Sharjah au marcat Camara în minutul 77 şi Caio în minutele 90 şi 90+2.

În campionatul Emiratelor Unite Arabe, Al Sharjah se află pe locul 4, cu 30 de puncte. Lider este Al Ain, cu 39 de puncte.

Cosmin Olăroiu, salariu fabulos la Al Sharjah

Cosmin Olăroiu l-a înlocuit pe banca celor de la Al Sharjah pe Abdulaziz Al Yassi. Durata contractului este de doi ani. ”Oli” a dat lovitura în Emirate. Salariul anual este unul fabulos. Antrenorul român va încasa 5 milioane de euro pe sezon de la noua echipă pentru a o salva de retrogradare în primul an.

“Au fost cele mai scurte negocieri, de fapt eu n-am negociat nimic. Am discutat cu preşedintele despre proiectul echipei, asta e tot ce am vorbit. Am primit mesaje de felicitare înainte de a discuta cu Sharjah. Echipa are forţa de a lupta pentru fiecare meci în parte. Trebuie să ne regăsim spiritul, determinarea, entuziasmul, plăcerea de a juca fotbal.

Reclamă

Rezultatele trebuie să fie o consecinţă a jocului, dar pentru asta trebuie să facem sacrificii, să fim o echipă, o unitate. După care ne vom gândi la obiective majore. De-a lungul anilor petrecuţi în fotbal am învăţat să merg pas cu pas.

Să nu vorbim lucruri mari, să vorbim lucruri concrete la momentul respectiv, aşa că vom lupta din răsputeri pentru fiecare meci. M-aş bucura să reuşesc performanţa pe care a reuşit-o antrenorul dinaintea mea”, a declarat Cosmin Olăroiu, imediat după ce a semnat cu Al Sharjah.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și