Închide meniul

”Conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare!” CSA Steaua și FCSB pot avea derby-uri în Liga 1. Anunțul făcut de Daniel Oprița

Dragoș Vasile Publicat: 23 februarie 2022, 17:32

Reclamă
”Conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare!” CSA Steaua și FCSB pot avea derby-uri în Liga 1. Anunțul făcut de Daniel Oprița

Daniel Opriţa este antrenorul celor de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

CSA Steaua și FCSB pot avea derby-uri în Liga 1 în următorul sezon

CSA Steaua ocupă locul 6 în clasamentul Ligii a 2-a, de play-off, dar nu are drept de promovare deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu unul îmi doresc să ajung și pe locul 1, dacă se poate, iar apoi vedem ce se întâmplă. Este normal ca Steaua să-și propună să termine cât mai sus în clasament. Nu știu ce se va întâmpla în sezonul viitor, conducerea lucrează pentru ca echipa să aibă drept de promovare.

Ne-am pregătit bine în această iarnă, așteptăm startul meciurilor. Am fi preferat să aflăm și noi mai repede unde se va juca meciul cu Unirea Constanța, dar asta este situația.

Este bine pentru noi că se joacă la Buftea, vom juca pe un gazon cu iarbă naturală. Va fi o luptă strânsă pentru intrarea în play-off. S-ar putea să vină și Unirea Slobozia din spate, au un program accesibil în aceste etape. Dacă vor face 9 puncte, vor pune presiune pe noi.

Obiectivul meu este să termin cât mai sus în play-off, chiar dacă nu vom avea drept de promovare. Conducerea vă poate spune mai mult despre acest aspect. Noi nu putem să ne dăm la o parte pentru că nu avem drept de promovare, vom încerca să câștigăm fiecare meci”, a transmis Daniel Oprița, potrivit playsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a răbufnit după ce CSA Steaua a cerut dezafiliere lui FCSB

Gigi Becali a avut o primă reacție după sesizarea făcută de CSA Steaua la FRF. „Militarii” au cerut dezafilierea lui FCSB și excluderea din cupele europene. Mai mult, Clubul Sportiv al Armatei cere ca echipa antrenată de Daniel Oprița să fie promovată în Liga 1.

Patronul lui FCSB a răbufnit și i-a acuzat în termeni duri pe șefii din MApN, dar și pe Florin Talpan. I-a avertizat pe rivali că nu ar putea rezista în prima ligă.

Gata, dacă au cerut… ne cerem scuze. Dacă au cerut ei. Gata, o să ne excludă. Dacă mă exclud, ce? Să ia locul lui FCSB dacă pot. Ce să facă cu el? După vin în liga a 2-a, a 3-a și apoi faliment. Se luptă să scape de retrogradare ca Dinamo și Rapid.

Reclamă

Eu am făcut ilegal, care am dat 10 milioane pe vremea aia și ei nicinu visau? Erau în faliment și eu am făcut ilegal? Unde ați fost până acum când a fost înregistrată Steaua și câștigam în Europa? Acum voi care ați fost hoții vreți să îmi luați numele. Talpan și MApN sunt hoții, cei mai mari hoți. Măi hoțule, ce mai vrei? MaPN este cel mai mare hoț din istorie!„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și