Închide meniul

Mesajul superb al lui Cosmin Contra pentru prietenul Andriy Shevchenko, după atacurile Rusiei asupra Ucrainei. „Tot sprijinul și încurajările din partea mea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 0:02

Mesajul superb al lui Cosmin Contra pentru prietenul Andriy Shevchenko, după atacurile Rusiei asupra Ucrainei. „Tot sprijinul și încurajările din partea mea!

Cosmin Contra e prieten cu Andriy Shevchenko

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Vladimir Putin a șocat o lume întreagă când a ordonat ca trupele militare rusești să bombardeze Ucraina. Capitala Kiev a fost asediată și mii de oameni au fugit disperați din țară, de teama războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, mesaj pentru Andriy Shevchenko

Imediat au venit și mii de reacții din lumea sportului. Cosmin Contra și-a arătat suportul față de prietenul Andriy Shevchenko și statul ucrainean.

„Guriță și „Sheva” se cunosc de multă vreme, mai ales că au împărțit vestiarul la AC Milan.

„Prietenul meu, Shevchenko. Tot sprijinul și încurajările din partea mea, pentru tine și Ucraina. FĂRĂ RĂZBOI!”

Sursa: Instagram Cosmin Contra

Andriy Shevchenko, mesaj puternic în faţa ameninţării invaziei trupelor ruseşti

Andriy Shevchenko, fost câştigător al Balonului de Aur, le cere conaţionalilor său să nu cedeze şi să se unească pentru a păstra integritatea ţării.

Reclamă

Ucraina este tărâmul meu matern! Mereu am fost mândru de ţara mea! Noi am trecut prin multe momente dificile, dar în ultimii 30 de ani, am format o naţiune de cetăţeni sinceri, muncitori şi care iubesc libertatea! 

Astăzi e un moment dificil pentru noi toţi, dar trebuie să rămânem uniţi. Glorie Ucrainei!”, a scris Andriy Shevchenko pe reţelele de socializare.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Dayana Yastremska a fugit din calea bombelor din Ucraina în România

Jucătoarea de tenis Dayana Yastremska a fugit, împreună cu sora sa cea mică, din calea războiului din Ucraina. Acestea au reuşit să fugă din Odesa şi au ajuns în România. Părinţii lor au rămas, însă, în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

După două zile petrecute în ascunzători, părinții mei au luat decizia ca, indiferent de costuri, să mă trimită pe mine și pe sora mea în afara Ucrainei. Mamă, tată, vă iubim atât de mult! Aveți grijă de voi. Îmi iubesc țara. Dragi ucraineni, aveți grijă de viețile voastre„, a scris Dayana Yastremska pe Instagram, care are în palmares 3 titluri WTA. În 2021, Dayana a fost testată pozitiv cu Mesterolon, un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanţi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari Vezi toate știrile
Citește și