Închide meniul

Ilie Năstase, extrem de îngrijorat după ce Rusia a invadat Ucraina. De ce se teme fostul lider ATP, care este general al Armatei Române

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2022, 18:09

Reclamă
Ilie Năstase, extrem de îngrijorat după ce Rusia a invadat Ucraina. De ce se teme fostul lider ATP, care este general al Armatei Române

Ilie Năstase, implicat înt-run nou scandal de proporţii

Hepta

În vârstă de 75 de ani, Năstase este general-maior în rezervă al Armatei Române. Fostul mare jucător de tenis se teme că și țara noastră ar putea avea de suferit din cauza lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, despre războiul din Ucraina: „Se poate să se extindă și la noi”

Ilie Năstase a condamnat ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Se uită cu frică spre Republica Moldova, dar evită să se gândească la cel mai negru scenariu pentru România.

Nu mă bag eu în politică. Dar e urât ce se întâmplă. Nu știu, se poate să se extindă și la noi. Cred că mai degrabă în Republica Moldova, în condițiile în care țara noastră este în NATO„, a declarat Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Dayana Yastremska a fugit din calea bombelor din Ucraina în România

Jucătoarea de tenis Dayana Yastremska şi sora ei au trecut prin momente greu de imaginat. Au plecat vineri din Ucraina și tocmai au anunțat că au ajuns în Franţa.

Obosită, dar eu şi sora mea suntem în siguranţă. Mulţumesc, Franţa. Ucraina, fii puternică. Ne e de dor de voi, mama şi tata„, a scris sportiva pe Twitter.

Reclamă

Vineri, Yastremska a anunţat că, după două nopţi în parcarea subterană, părinţii ei au decis să le trimită pe ea şi pe sora ei din Odesa, „cu orice preţ”.

Ea a ajuns în România, de unde a plecat în Franţa, cel mai probabil la Lyon, conform presei franceze.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și