Închide meniul
Foto

Rusia a invadat Ucraina | Imagini sfâșietoare! Ucrainenii Mykolenko și Zinchenko s-au îmbrățișat în lacrimi pe teren. Mesajul afișat de jucătorii lui Everton și Manchester City

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 21:06

Rusia a invadat Ucraina | Imagini sfâșietoare! Ucrainenii Mykolenko și Zinchenko s-au îmbrățișat în lacrimi pe teren. Mesajul afișat de jucătorii lui Everton și Manchester City

Mykolenko și Zinchenko, emoționanți după războiul din Ucraina

Profimedia

Cei doi fotbaliști ucraineni s-au întâlnit la încălzire și s-au îmbrățișat emoționați, preț de secunde bune, la centrul terenului. Mykolenko și Zinchenko au izbucnit în lacrimi, iar imaginile surprinse de camerele TV au sensibilizat o lume întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Ucrainenii Mykolenko și Zinchenko s-au îmbrățișat în lacrimi pe teren

 

Jucătorii celor două formații și-au arătat suportul față de colegii lor ucraineni. Fotbaliștii lui Everton au pătruns pe gazon cu steaguri ale Ucrainei, în timp ce jucătorii de la Manchester City au purtat tricouri cu mesajul „NO WAR”,  în semn de protest față de războiul inițiat de Rusia.

Reclamă

Cel puţin 198 de ucraineni – inclusiv trei copii – au fost ucişi de la începutul invaziei Ucrainei de către Rusia, anunţă sâmbătă ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liaşko, citat de agenţia ucraineană de presă Interfax, relatează AFP.
Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii. Era neclar dacă Ministerul ucrainean al Sănătăţii face doar bilanţul victimelor civile.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Wojciech Szczesny nu mai vrea să joace împotriva Rusiei

Polonia și Rusia ar fi trebuit să fie adversare pe 24 martie, la Moscova. Polonia „nu intenţionează să joace meciul de baraj” pentru Cupa Mondială împotriva Rusiei, programat la 24 martie, la Moscova, din cauza invaziei Ucrainei de către trupele ruse, a anunţat, sâmbătă, preşedintele federaţiei poloneze pe Twitter.

Goalkeeper-ul lui Juventus, căsătorit cu ucraineanca Marina Luczenko-Szczesna, a transmis un mesaj tulburător pe rețelele sociale. Nu ia în calcul să îi aibă adversari pe fotbaliștii care „reprezinte valorile și principiile Rusiei”.

Reclamă 4 / 0/3

Soția mea s-a născut în Ucraina, există sânge de ucrainian care curge prin venele fiului meu, o parte din familia noastră este încă în Ucraina, mulți dintre angajații mei sunt ucrainieni și sunt cu toții niște oameni minunați. Să văd suferința de pe fețele lor și frica pentru țara lor m-a făcut să realizez că nu pot să stau cu mâinile în sân și să mă prefac că nimic nu s-a întâmplat.

În momentul în care Putin s-a decis să invadeze Ucraina, el a declarat război nu doar Ucrainei, ci și valorilor Europei. Libertate, independență, dar, mai presus de toate, pace.

Pe 24 martie am fi trebuit să jucăm împotriva Rusiei în play-off-ul Campionatului Mondial din Qatar. Chiar dacă inima mi se rupe când spun asta, conștiința nu mă va lăsa să joc. Să îmi reprezint țara este cea mai mare onoare din cariera unui fotbalist, dar este vorba și de o alegere.

Refuz să joc împotriva fotbaliștilor care își aleg să reprezinte valorile și principiile Rusiei! Refuz să mă aflu pe gazon îmbrăcat în culorile țării mele și să ascult imnul național al Rusiei!”, a transmis Wojciech Szczesny prin intermediul contului său de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și