Închide meniul

Daniel Pancu, mesaj uluitor după ce Adi Mutu a fost numit antrenorul Rapidului: „E împotriva principiilor! Mă simt ca și cum mi-a murit un părinte”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2022, 16:12

Reclamă
Daniel Pancu, mesaj uluitor după ce Adi Mutu a fost numit antrenorul Rapidului: „E împotriva principiilor! Mă simt ca și cum mi-a murit un părinte

Daniel Pancu, nervos după ce Adi Mutu a fost numit antrenorul Rapidului

AS.ro

Pancu și-a ieșit din minți și le-a transmis fanilor că nu se mai identifică cu această echipă. Mesajul este unul cel puțin surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu, după ce Adi Mutu a devenit antrenorul Rapidului: „Noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID”

Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial),am fost gata sa mor(la propriu) pe teren pentru Rapid,am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu (CURAT).

Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului(așa cum îl văd eu). Nu ma regăsesc și nu ma identific cu Rapidul acesta, noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi ma simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???„, a transmis Daniel Pancu pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Daniel Gabriel Pancu (@danielgabriel.pancu)

Reclamă

Așa cum Antena Sport a anunțat în exclusivitate, Mihai Iosif a fost înlocuit cu Adrian Mutu. „Briliantul” va fi prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Mutu, prezent în tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și