Închide meniul
Foto

„Psihopat violent!” O femeie celebră face dezvăluiri incredibile despre întâlnirea pe care a avut-o cu Vladimir Putin. „M-a strâns de mână și s-a holbat la mine!”

Antena Sport Publicat: 5 martie 2022, 9:14

Reclamă
„Psihopat violent!” O femeie celebră face dezvăluiri incredibile despre întâlnirea pe care a avut-o cu Vladimir Putin. „M-a strâns de mână și s-a holbat la mine!”

Suzy Cortez l-a înțâlnit personal pe Vladimir Putin

Colaj Instagram

Suzy Cortez, câștigătoarea concursului Miss BumBum 2015, s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2018, la Campionatul Mondial de fotbal desfășurat în Rusia. Modelul brazilian, care a pozat goală în reviste pentru bărbați, a dezvăluit că președintele rus a speriat-o prin atitudinea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suzy Cortez, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea pe care a avut-o cu Vladimir Putin

„Putin m-a strâns de mână și s-a holbat la mine câteva minute, ceea ce m-a speriat puțin. Pe tot parcursul evenimentului stătea pe un fel de tron ​​și când voia să-mi spună ceva, vorbea cu secretară, iar secretara venea la mine și îmi transmitea.

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova”, a povestit Suzy Cortez, citată de Daily Star.

Suzy Cortez are peste 2.1 milioane de urmăritori pe rețelel de socializare. Modelul brazilian e cunoscută în lumea sportului pentru că pozează provocator în tricoul echipelor de fotbal.

Suzy Cortez: „Putin e un psihopat violent!”

Cortez l-a criticat aspru pe Vladimir Putin pentru războiul început în Ucraina. Femeia l-a numit pe președintele rus „psihopat violent”.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

„Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent când a declarat război Ucrainei. Am fost în Rusia la Cupa Mondială, am fost muza lor, l-am întâlnit personal pe Putin și astăzi mi-am aruncat la gunoi toate tricourile pe care le-am câștigat acolo. Am aruncat și mascota din 2018 pe care am câștigat-o la Moscova. Eliberați Ucraina„, a transmis Suzy Cortez, pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și