Închide meniul

„Milioane, milioane!” Singura discuție pe care Gigi Becali a avut-o cu Octavian Popescu. „Mi-a zis ceva ce țin minte tot timpul!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2022, 18:57

Reclamă
„Milioane, milioane! Singura discuție pe care Gigi Becali a avut-o cu Octavian Popescu. „Mi-a zis ceva ce țin minte tot timpul!

Helmut Duckadam, dezamăgit de "perla" Octavian Popescu

Octavian Popescu, alături de ultraşii FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali i-a ținut un adevărat discurs lui Octavian Popescu în momentul când l-a adus pe puștiul de 19 ani la FCSB. Vorbele patronului roș-albaștrilor l-au marcat pe puștiul minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singura discuție dintre Octavian Popescu și Gigi Becali

„Eu cu domnul Gigi Becali am avut o singură discuție față în față. Atunci când am venit și am semnat cu Steaua. Mi-a zis atunci ceva ce țin minte tot timpul: să stau doar cu mingea lângă mine! În rest, aud și eu declarațiile pe care le face despre echipă, despre mine. Milioane, milioane…”, a spus Octavian Popescu, potrivit fanatik.ro.

Tavi Popescu a recunoscut că se gândește la prețul cu care Gigi Becali o să-l vândă într-o bună zi în străinătate. Puștiul de 19 ani crede că sumele vehiculate de Gigi Becali, de ordinul zecilor de milioane de euro, nu sunt doar vorbe în vânt.

„Cred că arată frumos atâția bani, dar, sincer, nu știu care ar fi prețul meu. Mă gândesc și eu uneori… Iar când văd că Wolverhampton a dat peste 30 de milioane de lire pe un copil de 18 ani, ce să mai zic?”, a mai spus Tavi Popescu.

Gigi Becali: „Tavi e cel mai mare fotbalist român din istorie! Să mă ierte Hagi! Ce Dobrin, ce Balaci?”

Gigi Becali l-a elogiat într-un mod incredibil pe Octavian Popescu, după ce puştiul FCSB-ului a adus victoria contra lui FC Voluntari, scor 1-0, la ultima fază a meciului, cu un gol fabulos. Becali crede că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

Reclamă

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar.

Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și