Închide meniul

Război din Ucraina | Wladimir Klitschko a vizitat o maternitate din Kiev. Imagini emoționante cu copiii născuți în timpul războiului. „Viața merge înainte!”

Antena Sport Publicat: 8 martie 2022, 18:06

Reclamă
Război din Ucraina | Wladimir Klitschko a vizitat o maternitate din Kiev. Imagini emoționante cu copiii născuți în timpul războiului. „Viața merge înainte!

Wladimir Klitschko luptă pentru apărarea Ucrainei

Instagram Wladimir Klitschko

Wladimir Klitschko s-a înrolat și se implică activ în lupta Ucrainei cu trupele Rusești. Fratele primarului din Kiev și-a făcut timp să viziteze o maternitate. Imaginile cu bebelușii născuți în vreme de război au emoționat o lume întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți copii s-au născut într-un singur spital din Kiev de când a începutul războiul

Klitschko a anunțat că nu mai puțin de 82 de copii s-au născut în spitalul respectiv în cele 13 zile care au trecut de la începutul războiului.

”Viața merge înainte. În acest spital s-au născut 82 de copii de la începutul războiului. Mulți ucraineni sunt pe drum și se vor mai naște în fiecare zi.

Sunt momente foarte prețioase în viață. Chiar și în vremuri atât de disperate și grele. Atât de emoționant”, a spus Wladimir Klitschko, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Reclamă

În timp ce medicii aduc pe lume noi suflete, bombardamentele rușilor continuă să facă victime. Cel puţin 21 de persoane au fost ucise luni, în atacuri aeriene ruse la Sumî, în apropiere de frontiera cu Rusia, a anuţnat marţi parchetul regional ucrainean.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | Zelenski denunţă ”promisiuni” nerespectate de către Occident

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski denunţă marţi, într-o înregistrare video, ”promisiun” pe care Occdentul le-a făcut Ucrainei de a o apăra de atacuri ruse şi pe care nu le-a respectat.

”Au trecut 13 zile de când auzim numai promisiuni. 13 zile în care ni se spune că vom fi ajutaţi în spaţiul aerian, că vor fi avioane, că nu se vor livra”, declară el în această înregistrare video publicată pe Telegram.

Reclamă 4 / 0/3

”Însă responsabilitatea pentru asta le revine şi celor care nu au fosta capabili să ia o decizie, în Occident, de 13 zile. Celor care nu au securizat spaţiul aerian ucrainean împotriva asasinilor ruşi”, denunţă Zelenski.

După ce statul ucrainean a pus în aplicare legea marțială, bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani au primit interdicție să mai părăsească țara.

Război în Ucraina | Un nou tren cu 1.500 de refugiaţi din Ucraina se îndreaptă către Bucureşti

Un tren cu 12 vagoane, în care sunt 1.500 de refugiaţi din Ucraina se îndreaptă către Bucuteşti.

”În această dimineaţă circulă trenul CFR Călători 12605 cu 12 vagoane având 1,500 de refugiaţii la bord, sosiţi în ţară cu un tren al Căilor Ferate Moldovene. Plecarea din Iaşi a fost la ora 11:37, sosirea în Bucureşti Nord fiind estimată în jurul orei 18:30”, a transmis CFR.

Compania prcizează că cetăţenii străini care provin din Ucraina, călătoresc gratuit pe teritoriul României cu CFR Călători.

În Gara de Nord autorităţile preiau refugiaţii şi, fie îi cazează temporar în corturile amenajate în gară, până la plecarea spre alte destinaţii, fie îi transportă la centre de cazare din Bucureşti şi Ilfov.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și