Închide meniul

Karim Benzema, bornă istorică pentru Real Madrid! Căpitanul „galacticilor” a intrat într-un clasament select în meciul cu PSG

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 22:28

Reclamă
Karim Benzema, bornă istorică pentru Real Madrid! Căpitanul „galacticilor a intrat într-un clasament select în meciul cu PSG

Karim Benzema este vedeta lui Real Madrid

Profimedia

Karim Benzema, bornă istorică pentru Real Madrid

Karim Benzema a fost titularizat de Carlo Acelotti în confruntarea cu PSG, iar francezul a bifat meciul cu numărul 500 pentru „galactici”. Acesta este al doilea jucător străin din istoria clubului care reuşeşte această performanţă. Legendarul Roberto Carlos ocupă prima poziţie, cu 524 de partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid i-a fixat o clauză de reziliere incredibilă francezului. Cine doreşte să îl transfere trebuie să plătească nu mai puţin de 1 miliard de euro. Este o sumă record pentru fotbalul mondial.

 

„Spartanul” Karim Benzema, cota 300 pentru Real Madrid

Karim Benzema a atins o nouă bornă impresionantă. Superstarul francez a marcat în confruntarea cu Valencia şi a ajuns la cota 300 pentru Real Madrid.

Reclamă
Reclamă

Karim Benzema e uriaş. Atacantul francez a marcat din penalty în Real Madrid – Valencia şi a ajuns la cota 300 pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, în toate competiţiile.

Benzema a devenit al patrulea jucător din istoria „galacticilor” care reuşeşte această performanţă, după Alfredo Di Stefano (308 goluri), Raul (323 goluri) şi Cristiano Ronaldo (450 goluri).

Karim Benzema a intrat şi în istoria fotbalului francez

Karim Benzema a intrat în istoria fotbalului francez după golul marcat în meciul dintre Real Madrid și Sevilla, 2-1.

Reclamă

Benzema a devenit cel mai bun marcator francez pentru echipele de club, cu 361 de reușite. El l-a depășit pe legendarul Thierry Henry, care își trecuse în cont 360 de reușite. El a înscris 295 de goluri pentru Madrid ș 66 pentru Olympique Lyon.

Benzema a ajuns la 361 de goluri, în 725 de meciuri, în timp ce Henry a avut nevoie de 791 de partide pentru a-și trece în cont 360 de reușite.

”Sunt mândru că am devenit cel mai bun jucător din istoria Franței”, a scris acesta pe Twitter.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și