Închide meniul

Decizie șoc a lui Marius Șumudică! Antrenorul s-a dezis de Rapid: „M-au pierdut, din toate punctele de vedere!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2022, 8:22

Decizie șoc a lui Marius Șumudică! Antrenorul s-a dezis de Rapid: „M-au pierdut, din toate punctele de vedere!

Marius Șumudică merge la inaugurarea noulstadion Giuleşti

Instagram Marius Șumudică

„M-au pierdut, din toate punctele de vedere!„, a anunțat Șumudică. Tehnicianul susține că nu va merge nici la inaugurarea noului stadion Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-au pierdut și p-ăștia (n.r. – Șumudică și Pancu). Pe mine m-au pierdut, ți-o spun cu mâna pe suflet. M-au pierdut, din toate punctele de vedere. Mai au și tupeul să mă invite la inaugurare? Păi, cum să mă duc la inaugurare? Mi se face rău. Cad acolo„, a declarat Marius Șumudică la prosport.ro.

Marius Șumudică regretă că a refuzat FCSB

Dacă până acum a refuzat oferte de la rivalele din Liga 1, de acum, Șumudică este gata să preia orice echipă din România. Tehnicianul regretă enorm că nu a mers la FCSB.

Dacă se va mai întâmpla, vreodată, să am vreo discuție cu cineva din România, unde există un proiect ok, cu ochii închiși semnez. Cu orice echipă. Ce mi s-a întâmplat mie la Rapid, acum, mi-a demonstrat că nu sunt respectat. Nu sunt respectat! Atunci, fiecare este liber să aleagă.

Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu„, a mai spus Șumudică.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și