Închide meniul

„Gândurile mele se vor împărți în două!” Gică Popescu, emoţionat înainte de Barcelona – Galatasaray: „Aș putea oare să țin diseară cu vreuna dintre ele?”

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2022, 17:46

Reclamă
„Gândurile mele se vor împărți în două! Gică Popescu, emoţionat înainte de Barcelona – Galatasaray: „Aș putea oare să țin diseară cu vreuna dintre ele?

Gică Popescu, convins că România are şanse de a se califica la EURO 2024

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Gică Popescu, emoţionat înainte de Barcelona – Galatasaray

”Optimile” Europa League programează în această seară un meci în care inima și gândurile mele se vor împărți în două: Barcelona – Galatasaray. Dintre toate formațiile de club pentru care am jucat, cele două vor rămâne echipele cu cele mai mari satisfacții. Echipele cu care am cucerit 3 dintre cele 4 trofee ale fotbalului european: Cupa Cupelor cu Barcelona, Cupa UEFA și Supercupa Europei cu Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a însemnat Everestul carierei mele. Am fost căpitanul acestei mari echipe, una dintre cele mai mari din Europa și din lume, am lăsat acolo amintiri și prietenii imposibil de uitat. Galatasaray a însemnat și triumf, și emoție, și pasiunea incredibilă a fanilor, dar și dovada că o echipă din Turcia poate urca la cel mai înalt nivel în Europa.

Nici până azi, au trecut 22 de ani, o echipă turcească n-a mai cucerit vreun trofeu european. Sentimental, Istanbulul înseamnă cu atât mai mult, cu cât acolo s-au născut cei doi copii ai mei, Maria și Nicolas. Am fost antrenat la Barca și la Galata de 4 antrenori uriași: Johann Cruyff, Bobby Robson – pe care îl avusesem și la PSV Eindhoven – Fatih Terim, Mircea Lucescu. Barcelona – Galatasaray. Aș putea oare să țin diseară cu vreuna dintre ele?”, a scris Gică Popescu, pe Facebook.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău sunt anunţaţi titulari în Barcelona – Galatasaray

Veste uriaşă primită de Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, în ziua marelui meci cu Barcelona. Jurnaliştii spanioli anunţă că Moruţan şi Cicâldău vor fi titulari.

Anunţul este unul surprinzător, având în vedere că cei doi nu sunt pe placul noului antrenor de la Galatasaray, Domenec Torrent.

Reclamă

Gică Popescu este dezamăgit că cei doi jucători români nu au reușit să facă diferența la gruparea „Cim Bom”. „Moruțan și Cicâldău erau bine văzuți la primele jocuri. Erau așteptați cu mari speranțe, așteptau de la ei, fiind jucători străini, să facă diferența. Mie așa mi-au spus, să vin să fac diferența, nu să joc fotbal. Fatih Terim asta aștepta de la ei. Eu nu știu cât de bine au jucat, dar concluziile nu sunt prea pozitive.

Mie îmi pare rău, sunt jucători de-ai noștri, de echipă națională, și mă doare. Mai ales că jucătorii români au lăsat impresie bună acolo. Mă doare când văd că jucători de-ai noștri nu au reușit să se impună!„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și