Închide meniul
Video

Oase era să-și rupă oasele la primele antrenamente pe gheață. Dancing on Ice – Vis în Doi este sâmbătă, la Antena 1, de la ora 20:00

Antena Sport Publicat: 11 martie 2022, 21:16

Reclamă

Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI

Captură Antena 1

„Au, oasele mele!”, a reacționat Oase, cand a căzut prima dată pe gheață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dancing on Ice – Vis în Doi | Oase era să-și rupă oasele pe gheață

Andreea vrea să o ajute pe cea mai bună prietenă, pe care o cheamă tot Andreea, să ajunga la olimpiadă.

„Toată lumea a făcut eforturi foarte mari să mă ajute pe mine să-mi împlinesc visul„, a spus Andreea.

În primul dans pe gheață, Oase a jucat rolul lui SuperMario! Supershow-ul pe gheata, Dancing On Ice – Vis in 2, e în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Ruby, moment de europene la Dancing on Ice – Vis în doi

Ruby și partenerul Zsolt Kerekes au oferit la Dancing on Ice – Vis în doi un număr demn de europenele de patinaj. Ruby a luat zeci de căzături până să-i iasă dansul pe gheață.

Reclamă

Am dat cu fundul de pământ! Nu știu dacă să strig ajutor sau mai vreau! Mi-a rupt spatele, deci, am ajuns în spital! Mi-a fost și rușine să fiu în salvare”, a spus Ruby.

Mega show-ul Dancing on Ice – VIS în doi continuă sâmbătă la Antena 1, de la ora 20:00!

Important nu e de câte ori cazi, important e de câte ori te ridici„, a încheiat Ruby.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și