Închide meniul

Simona Halep – Sorana Cîrstea, situația la ”directe”. Reacția Simonei înainte de duelul de gală cu Sorana, de la Indian Wells

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 martie 2022, 8:36 / Actualizat: 11 martie 2023, 16:58

Simona Halep – Sorana Cîrstea, situația la ”directe”. Reacția Simonei înainte de duelul de gală cu Sorana, de la Indian Wells

Simona Halep - Sorana Cîrstea, primul duel direct după 12 ani

Getty Images

Simona Halep – Sorana Cîrstea, situația la ”directe”. Reacția Simonei înainte de duelul de gală cu Sorana, de la Indian Wells. Aceasta va fi însă prima dispută dintre cele două după 12 ani. Practic, ele nu s-au duelat de când au ajuns în tenisului mondial. ”E o jucătoare grozavă”, susține Simo despre Sorana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare”, a spus Simona Halep.

Simona Halep – Sorana Cîrstea, duel 100% românesc în optimile Indian Wells

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit de trei ori de-a lungul timpului. Ultima confruntare directă dintre cele două românce a avut loc în urmă cu 12 ani, în finala turneului de la Cincinnati.

Sorana Cîrstea conduce cu 2-1 în duelurile directe cu Simona Halep. Primul duel dintre cele două datează tocmai din 2008, într-un turneu desfășurat la București.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea, situația la ”directe”

Indian Wells | Sorana Cîrstea, victorie fabuloasă cu Anna Kalinskaya! A câștigat 12 game-uri la rând

Sorana Cîrstea a trecut în turul 3 de la Indian Wells de Anna Kalinskaya, reușind o revenire de senzație.

Reclamă

„Sori” a pierdut primul set, în care a avut o ieșire nervoasă și s-a certat cu arbitrul de scaun. A urmat o serie fantastică și nu i-a mai dat nicio șansă rusoaicei.

Sorana Cîrstea s-a calmat, apoi a câștigat 12 game-uri la rând și s-a calificat în optimile turneului din California, acolo unde va da piept cu conaționala Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și