Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid | Fred, driblingul serii în UEFA Champions League! Brazilianul l-a umilit pe Stefan Savic. Decizie controversată la un penalty cerut de gazde

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2022, 23:08

Reclamă
Manchester United – Atletico Madrid | Fred, driblingul serii în UEFA Champions League! Brazilianul l-a umilit pe Stefan Savic. Decizie controversată la un penalty cerut de gazde

Fred joacă la Manchester United din 2018

Profimedia

Fred a primit o minge la colțul careului de la Jadon Sancho și, fără preluare, l-a ridiculizat pe Stefan Savic. Brazilianul a tras mingea pe lângă fundașul lui Atletico, cu călcâiul. Savic, dezorientat, n-a mai știu pe unde să o apuce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United – Atletico Madrid | Fred, driblingul serii în UEFA Champions League

VIDEO AICI CU DRIBLINGUL REUȘIT DE FRED ÎN FAȚA LUI SAVIC

Fred a făcut un meci aproape perfect în prima repriză din Manchester United – Atletico Madrid. Brazilianul a avut o acuratețe de 100% a tackling-urilor, acuratețe de 100%a driblingurilor, 36 de atingeri, 30 de pase reușite, cinci recuperări, patru dueluri câștigate și trei pase în ultima treime.

Atletico Madrid a marcat pe Old Trafford chiar înainte de pauză, prin Renan Lodi. Fundașul brazilian a înscris cu capul după o centrare a lui Antoine Griezmann. Și Joao Felix l-a învins pe de Gea, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

Reclamă

Manchester United – Atletico Madrid | Penalty controversat refuzat gazdelor

Imediat după faza genială reușită de Fred, United a cerut penalty la căderea lui Bruno Fernandes după duelul cu Reinildo. Fundașul lui Atletico a lovit mingea dintre picioarele jucătorului portughez.

După verificarea VAR, arbitrul Slavko Vinčić a refuzat să acorde lovitură de la 11 metri. Colegii lui Cristiano Ronaldo au protestat vehement.

VIDEO AICI CU DUELUL DINTRE BRUNO FERNANDES ȘI REINILDO

Reclamă 4 / 0/3

În tur, Manchester United și Atletico Madrid au încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Wanda Metropolitano, după un meci spectaculos. Joao Felix a deschis scorul în minutul 7, iar „diavolii” au restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de final, prin puştiul Elanga.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și