Închide meniul

CFR Cluj o avertizează pe rivala FCSB! Campioana României pregătește ”revoluția” pe piața transferurilor: ”Suntem în discuții cu jucători de Champions League!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 9:21

Reclamă
CFR Cluj o avertizează pe rivala FCSB! Campioana României pregătește ”revoluția” pe piața transferurilor: ”Suntem în discuții cu jucători de Champions League!”

CFR Cluj, bucurie după gol

Hepta

CFR Cluj pregătește ”revoluția” pe piața transferurilor

Neluțu Varga este nemulțumit de parcursul campioanei României din cupele europene și pregătește ”revoluția” în Gruia, unde ar urma să ajungă jucători cu experiență în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem în discuții cu jucători de calitate, cu jucători care au jocuri în grupele Champions League, jucători de la echipe care sunt în campionate de top, jucători de echipe naționale, sperăm să vină din vară.

Urmează să vedem ce decizii vom lua în funcție de prețeniile financiare ale jucătorilor pe care îi dorim. Vrem să avem o echipă competitivă pe plan internațional, nu suntem multumiți de parcursul nostru”, a declarat Cristi Balaj pentru prosport.ro.

CFR Cluj, transfer în plină luptă la titlu

CFR Cluj a făcut un transfer de titlu după prima etapă din play-off. Campioana României l-a transferat pe mijlocaşul croat Lovro Cvek (26 ani), care a evoluat ultima oară în Ucraina, ţară afectată de război. 

Cotat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate, Lovro Cvek a evoluat ultima oară la Zorya Luhansk. Transferul a fost făcut după ce FIFA le-a permis jucătorilor care au evoluat în campionatul Ucrainei să semneze, liberi de contract, cu alte echipe.

Reclamă

„Bun venit, Lovro Cvek! 

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului croat Lovro Cvek. 

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a evoluat până acum câteva săptămâni la Zorya Luhansk, în Ucraina, echipă pentru care a bifat 52 de meciuri. Anterior experienței din Ucraina, Lovro a mai jucat în Slovacia la FK Senica, în Slovenia la NK Celje, NK Aluminij și DNŠ Zavrč, dar și în țara natală la NK Varazdin.

Reclamă 4 / 0/3

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a anunţat campioana României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și