Închide meniul

Imagini incredibile de la derby-ul Petrolul – „U” Cluj 0-0! Ultrașii s-au bătut ca pe maidan și au rupt gardul din afara stadionului

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2022, 19:21

Reclamă
Imagini incredibile de la derby-ul Petrolul – „U Cluj 0-0! Ultrașii s-au bătut ca pe maidan și au rupt gardul din afara stadionului

Fanii Petrolului s-au bătut cu fanii celor de la "U" Cluj

Hepta

S-a lăsat cu incidente la derby-ul Petrolul – „U” Cluj, disputa dintre primele două clasate din play-off-ul Ligii 2. Galeriile celor două formații s-au bătut înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii s-au întâlnit în afara stadionului „Ilie Oană” și s-au bătut ca pe maidan. Suporterii Petrolului au atacat cu tot ce aveau la îndemână și au rupt gardul din afara stadionului.

S-a lăsat cu bătaie la Petrolul – „U” Cluj

Petrolul și „U” Cluj erau pe primele două locuri în play-off-ul Ligii 2 înaintea partidei. Ambele formații sunt favorite la promovare. 6 ani au trecut de când Petrolul a jucat ultima dată în Liga 1. 7 ani au trecut de la retrogradarea celor de la „U” Cluj.

Primele două clasate vor promova direct, în timp ce ocupantele locurilor trei și patru din vor susține meciuri de baraj cu formațiile clasate pe pozițiile 13 și 14 din Liga 1.

Reclamă

Petrolul – „U” Cluj 0-0

Cele două rivale s-au anihilat reciproc în derby-ul din Liga 2. Cele mari ocazii ale partidei le-au aparținu celor de la „U” Cluj, dar Ely și Tescan n-au fost inspirați în fața porții.

În urma acestui rezultat, Petrolul și „U” Cluj își păstrează pozițiile în clasament.

1. Petrolul Ploiesti – 50 de puncte
2. Universitatea Cluj – 43 de puncte
3. Hermannstadt – 41 de puncte
4. CSA Steaua București – 37 de puncte
5. Concordia Chiajna – 36 de puncte
6. Unirea Slobozia – 33 de puncte

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și