Închide meniul

Reacţia lui Igor Surkis, după ce s-a spus că a plecat din Ucraina cu 17 milioane de dolari cash. Scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2022, 22:43

Reclamă
Reacţia lui Igor Surkis, după ce s-a spus că a plecat din Ucraina cu 17 milioane de dolari cash. Scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Gigi Becali

Igor Surkis, scrisoare pentru Gigi Becali

Profimediaimages

Igor Surkis (63 de ani), patronul lui Dinamo Kiev, a avut o primă reacţie după ce au apărut informaţii conform cărora ar fi plecat cu 17 milioane de dolari din Ucraina. Din informaţiile apărute în presă, finanţatorul lui Dinamo Kiev a plecat din ţară, alături de fratele său, cu 17 milioane de dolari cash. Suma nu a fost declarată decât în intrarea în Ungaria, iar autorităţile din Ucraina au luat primele măsuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la Dinamo Kiev a negat cu vehemenţă toate informaţiile apărute, prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

Reacţia lui Igor Surkis, după ce s-a spus că a plecat cu 17 milioane de euro din Ucraina

Vă informăm că informațiile publicate pe anumite surse despre presupusa scoatere a oricărei sume de numerar din Ucraina de către Igor Surkis, Hryhoriy Surkis sau cineva din familia lor nu sunt adevărate și sunt o minciună.

Până în prezent, în numele lui Igor Surkis, avocații săi ucraineni și maghiari au trimis cereri oficiale autorităților vamale maghiare pentru a respinge informațiile false de scoatere de numerar”, se arată în comunicat postat pe site-ul sport.ua.

Surkis, scrisoare pentru Gigi Becali

Mai mult, Surkis i-a transmis şi o scrisoare lui Gigi Becali, prin care îi mulţumea pentru faptul că a acceptat să cazeze şi să îi lase să se antreneze pe fotbaliştii de la Dinamo Kiev în baza de la Berceni. Dezvăluirea a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.

Reclamă

A venit (n.r. – Sergiy Sydorchuk), a vizitat căminul în care sunt refugiaţii… refugiatele, pentru că majoritate sunt femei cu copii, peste 90%, a stat de vorbă cu cei de acolo. 

A văzut condiţiile, sunt foarte bune. Este un cămin care este nou-nouţ şi care le va sta la dispoziţie atâta timp cât vor avea nevoie.  Chiar am primit o scrisoare de la Igor Surkis, mai devreme, pentru a ne mulţumi. Gigi, pentru gestul pe care-l face… Îţi dai seama că Gigi ajuta refugiaţi anonimi, cum să nu facă un gest pentru o echipă de fotbal? Şi ce echipă de fotbal… Chiar ne bucurăm că vin, condiţiile sunt, repet, foarte bune”, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și