Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Cristea, primul jucător pe care Gigi Becali visa zeci de milioane de euro! „Nu e ușor de gestionat!” Sfaturi pentru Tavi Popescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 12:29

Reclamă
Andrei Cristea, primul jucător pe care Gigi Becali visa zeci de milioane de euro! „Nu e ușor de gestionat! Sfaturi pentru Tavi Popescu

Andrei Cristea, primul jucător pentru care Gigi Becali a vrut să ia zeci de milioane de euro

Hepta

Andrei Cristea, primul jucător pe care Gigi Becali visa zeci de milioane de euro. Andrei Cristea a fost unul dintre cei mai talentați atacanți pe care i-a avut România în ultimii ani. „20 de milioane de euro iau pe el”, spunea Gigi Becali, în urmă cu vreo 17 ani, pe când Cristea era doar un tânăr și elimina de unul singur Valencia. A fost primul jucător român cu care finanțatorul de la FCSB spera să dea lovitura, pe piața transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La aproape 20 de ani distanță, Cristea recunoaște că momentul nu a fost ușor de gestionat. Becali a pus atunci foarte multă presiune pe el, la fel cum se întâmplă acum cu Tavi Popescu. Fostul golgheter din Liga 1 are și un sfat pentru noua „perlă” de la FCSB.

Andrei Cristea, primul jucător pe care Gigi Becali visa zeci de milioane de euro

Nu e ușor de gestionat, un astfel de moment! Când se vorbește despre astfel de sume. Când impresarii te sună și îți promit anumite echipe. Trebuie să fii foarte atent la acea vârstă, de 19 – 20 de ani.

Trebuie să știi cum să gestionezi. Contează mult și atitudinea celor din jur, a lui MM Stoica, Argăseală. Contează sprijinul colegilor. Trebuie să te susțină și trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ„, a declarat Andrei Cristea la AS.ro LIVE.

Andrei Cristea a plecat gratis de la echipa lui Gigi Becali

În cele din urmă, Andrei Cristea a plecat gratis de la echipa lui Gigi Becali. Sorin Paraschiv, unul dintre căpitanii Stelei, de atunci, crede că patronul a renunțat prea ușor la atacant.

Reclamă

Mi-a părut foarte rău când a plecat, la 22 de ani. El a ajuns la 20, în vestiarul Stelei, cred că ar fi trebuit mai multă răbdare cu el. Era un tânăr de 22 de ani, Steaua a a renunțat prea ușor la el, la acea vreme.

Era unul dintre cei mai lăudați jucători, la acea vreme, mai ales după golurile cu Valencia.

Totuși, el a rămas modest și cu picioarele pe pământ. Domnul Becali cerea 20 – 30 de milioane pe el și după, cred că a fost cedat și gratis. Mi se pare că s-a renunțat prea ușor la el„, a spus și Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și