Închide meniul

Edi Iordănescu, lovit de probleme înaintea meciului Israel – România: „Avem o medie de vârstă de puțin peste 25 de ani!”. Ce a spus despre cei 6 jucători scoşi din lot

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 martie 2022, 18:53

Edi Iordănescu, lovit de probleme înaintea meciului Israel – România: „Avem o medie de vârstă de puțin peste 25 de ani!. Ce a spus despre cei 6 jucători scoşi din lot

Edi Iordănescu e selecţionerul României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu a vorbit despre meciul amical dintre Israel și România, programat mâine seară. Selecționerul naționalei noastre a dezvăluit că media de vârstă a echipei pe care o va folosi este de „puțin peste 25 de ani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a prefațat partida amicală Israel – România, de la Netanya. Selecționerul „tricolorilor” a vorbit despre problemele mari de lot din cadrul naţionalei noastre, cauzate de Covid, viroză și accidentări.

Edi Iordănescu, lovit de probleme înainte de Israel – România: „Vom avea o medie de vârstă de 25 de ani!”

După meciul cu Grecia, scor 0-1, Iordănescu Jr. a pierdut 6 jucători. Tehnicianul a dezvăluit că, la partida de mâine seară, va alinia o echipă de start foarte tânără, cu o medie de vârstă de aproximativ 25 de ani.

„Suntem în faţa unui nou test. Personal, aşteptam foarte mult această acţiune. Chiar dacă meciurile fuseseră stabilite înainte să fiu numit selecţionerul naţionalei, am primit cu bucurie aceste decizii. Sunt adversari extrem de competitivi. Grecia a demonstrat-o și, cu siguranță, o va face și Israel.

Trebuie să analizăm unde suferim. Am venit cu un lot puțin modificat. De la meciul cu Grecia am pierdut 6 jucători. 4 cu Covid, unul cu viroză și unul cu probleme musculare. Am apelat la Petrilă și Olaru. Avem o medie de vârstă de puțin peste 25 de ani.”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă, pentru FRF TV.

Reclamă

Israel – România | Probleme de lot pentru Edi Iordănescu

Alex Maxim și Mario Camora nu vor evolua în meciul Israel – România, scrie gsp.ro. Sursa citată notează că fotbalistul lui Gaziantep are viroză, în timp ce fundașul lui CFR Cluj se confruntă cu probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia, la debutul lui Edi Iordănescu.

Vestea că Maxim și Camora nu vor evolua cu Israel vine la doar o zi după ce FRF a anunțat că alți patru fotbaliști au fost depistați cu Covid-19 la ultima testare PCR. Este vorba despre Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase. Toți au ieșit din programul tricolorilor și au intrat în izolare.

Din cauza problemelor de lot, au fost convocați de urgență Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB).

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu, care au acuzat viroze respiratorii și n-au fost în lot pentru meciul cu Grecia, s-au refăcut și pot juca cu Israel.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și