Închide meniul

„Băi, eu nu vreau să vin în probe!” Basarab Panduru a dezvăluit motivul pentru care Boloni a refuzat postul de selecţioner

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2022, 16:42

Reclamă
„Băi, eu nu vreau să vin în probe! Basarab Panduru a dezvăluit motivul pentru care Boloni a refuzat postul de selecţioner

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecţionerul României

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Basarab Panduru a găsit o explicaţie pentru faptul că Hagi, Petrescu, Lucescu Junior şi Boloni au refuzat oferta lui Răzvan Burleanu de a deveni selecţioneri. Fostul internaţional român crede că, aşa cum este structurat contractul, România are „selecţioner de probă”. După mai multe runde de negocieri, Răzvan Burleanu s-a înţeles cu Edi Iordănescu pentru a fi selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Structura contractului a fost şi motivul pentru care Boloni a refuzat să accepte postul de selecţioner, e de părere Panduru.

Basarab Panduru, despre refuzul lui Ladislau Boloni

Lumea e supărată că nu au încercat… Nu că nu au încercat, că la cum ai prezentat contractul puteai doar la anumiţi antrenori să jungi. Adică Boloni a spus foarte clar, băi eu nu vreau să vin în probe, noi avem de fapt un antrenor în probe la naţională. Boloni asta a spus. Nu vă supăraţi pe mine, şi eu vreau să termin pe primul loc, dar s-ar putea să avem unele probleme, scoate clauza asta cu locurile 3-4 şi nu avem nicio problema.

Pentru că nu am înţeles de fapt, a zis şi Boloni, care este obiectivul. Am două meciuri amicale, mă trezesc cu 4 meciuri în care habar nu ai ce să faci, dar e o situaţie cu care nu te-ai mai întâlnit„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și