Închide meniul

Mario Camora rupe tăcerea! A fost contestat de români înainte de debutul la națională. Ce s-a întâmplat la Mogoșoaia. ”Îmi era greu să-i spun copilului… Eu sunt român, până la urmă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 14:05

Mario Camora rupe tăcerea! A fost contestat de români înainte de debutul la națională. Ce s-a întâmplat la Mogoșoaia. ”Îmi era greu să-i spun copilului… Eu sunt român, până la urmă”

Mario Camora rupe tăcerea

frf.ro

Mario Camora a dezvăluit prin ce calvar a trecut înaintea meciului de debut la naționala României. Suporterii l-ar fi criticat pentru decizia luată, chiar în cantonamentul de la Mogoșoaia, înainte de partida de baraj cu Islanda, 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”M-am gândit foarte mult la acest aspect, am avut multe discuții și acasă pentru acest aspect, dacă mă duc, dacă nu mă duc. A fost gândit foarte mult. Eu m-am pregătit pentru ce s-a întâmplat și s-a văzut ce s-a întâmplat, ce s-a vorbit, dar era mai greu pentru mine să explic familiei. Mă durea mai mult ce simțea familia când citea în ziar, când se uita la televizor decât ce simțeam eu. Și de asta m-am gândit foarte mult dacă merita sau nu la 33 de ani sau 34. Eu nu mergeam la națională pentru un transfer.

Mario Camora: ”Am fost contestat înainte să joc. Eu sunt român, până la urmă”

Eu nu mai puteam să joc la Barcelona la 33 de ani. Unde să mai merg? Dar pentru mine a fost o mândrie. Sunt mândru că am fost la națională. Eu zic că este prețul pe care îl ai de plătit ca persoană publică. Eu zic că familia a suferit mai mult. Am încercat să le spun și lor că totul este OK, dar în interiorul meu nu era OK. Nimănui nu-i place să vadă asta. Să ieși de la Mogoșoaia la un meci și să vezi lume deja acolo, înainte de meci, să fie un protest împotriva ta. Nu e ușor. Am fost contestat înainte să joc. Când trebuie este normal să fii contestat, dar nu înainte să intru pe teren. De ce? Asta a fost o întrebare pe care mi-am pus-o. Dar eram primul.

Îmi era greu să-i spun copilului. Cel mare deja vedea la televizor, merge la fotbal cu colegii și mai vorbesc. De multe ori întreba de ce lumea nu vrea să joc pentru România. El era mândru că tatăl său era acolo. Este greu de explicat unui copil acest aspect. Nu mi-a părut rău și oricând voi fi chemat o să mă duc până când pot și până cred că pot ajuta. Eu sunt român, până la urmă”, a spus Mario Camora, la Look Sport.

Camora, cel mai vârstnic debutant la naționala României

La meciul cu Islanda, din octombrie 2020, Mario Camora devenea cel mai vârstnic debutant la echipa noastră națională, la 34 de ani și 17 zile. Chiar și așa, el a avut nevoie de sprijinul familiei pentru a trece peste emoții.

Reclamă

„A avut emoții foarte mari, deși nu s-a văzut acest lucru. A fost o presiune foarte mare la început. Am încercat să îl susțin cât am putut de bine, pe parcursul primei convocări la națională. Nu a fost ușor pentru el. Nu este ușor să citești presa, să vezi că nu ești dorit, că nu ești susținut. Orice greșeală era pe teren, era considerată din cauza lui. S-a văzut emoția și presiunea care erau pe umerii lui”, a dezvăluit Mirabela, soția lui Mario Camora, pentru sursa citată.

Mario Camora are 35 de ani și a ajuns la 7 selecții pentru România. De asemenea, fundașul și-a trecut în cont patru titluri cu CFR Cluj, fiind, în acest sezon, aproape de al cincilea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și