Închide meniul

„Magia lui Dennis!”. Man, pasă de gol în „thriller-ul” Parma – Como 4-3. Cum i-a impresionat românul pe italieni

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 16:54

Reclamă
„Magia lui Dennis!. Man, pasă de gol în „thriller-ul Parma – Como 4-3. Cum i-a impresionat românul pe italieni

Dennis Man s-a accidentat în Inter - Parma

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma/ Profimedia

Dennis Man a început ca titular meciul Parma – Como, scor 4-3, din etapa a 33-a din Serie B. Atacantul român a oferit assist-ul de la primul gol al gazdelor, marcat de Franco Vazquez. Man a fost înlocuit în minutul 63, imediat după ce Como a reușit să întoarcă scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a contribuit la show-ul dintre Parma și Como, scor 4-3, din liga a doua italiană. Internaționalul român a fost foarte activ în prima repriză, reușind câteva acțiuni foarte bune și o pasă decisivă.

„Magia lui Dennis!”. Man, pasă de gol în „thriller-ul” Parma – Como 4-3

În minutul 31, Man l-a servit pe Franco Vazquez, care a reluat în plasă.

 

Reclamă

Italienii au lăudat prestația românului, care a reușit câteva driblinguri spectaculoase.

„Magia lui Dennis! Man driblează câțiva adversari și îi pasează lui Bernabe care șutează la poartă. Va fi corner.„, a scris Parma, pe contul de twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Parma – Como 4-3. Meci fabulos în Italia, cu Man titular

A urmat apoi o desfăşurare fantastică a meciului. Como a întors scorul în numai 7 minute, în repriza secundă. Gliozzi a reușit „dubla” în minutele 61, respectiv 68. Imediat după golul al doilea, Dennis Man a fost înlocuit cu Oosterwolde, de antrenorul Giuseppe Iachini.

Fără atacantul român pe teren, Parma a reuşit să mai înscrie de 3 ori până la finalul partidei. Bernabe şi-a trecut şi el în cont „dubla” în minutele 77, respectiv 81, iar Tutino a dus scorul la 4-2 în minutul 85.

Como a încercat să revină din nou pe tabelă și a punctat în minutul 90, dar meciul s-a încheiat cu victoria Parmei.

În urma succesului de astăzi, Parma a urcat pe locul 10 în Serie B, la 7 puncte în spatele locurilor care duc la barajul de promovare.

În actualul sezon, Dennis Man a reușit trei goluri și două assist-uri pentru Parma.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și